Hesabım
    Hilal Saral ile Oyunculuk Atölyesi, İstanbul Film Akademi'de Başlıyor!

    İstanbul Film Akademi'nin online dersleri başlıyor!

    İstanbul Film Akademi, online olarak eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor. Belirli zaman aralıklarıyla alanında usta ve başarılı isimlerle verilecek online derslerin eğitmenlerinden biri de Hilal Saral olacak. Saral ile oyunculuk atölyesi, 19 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

    Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey GüneyKara Sevda gibi Türk televizyonları için önemli olan yapımlarda imzası bulunan Hilal Saral, İstanbul Film Akademi'de online ders vermeye başlıyor. 4 hafta ya da 8 hafta katılım sağlanabilecek atölyenin ilk dersi yarın itibariyle online olarak başlıyor. Ücretsiz tanıtım dersi 19 Nisan Pazar günü, 16.00'da gerçekleştirilecek. Dersler sonrasında katılanlardan kamera ile çekilecek performanslar istenilecek ve bu performanslar birebir ya da grup içerisinde Hilal Saral tarafından değerlendirilecek. Ayrıca Hilal Saral ile oyunculuk dersinin bitmesinin ardından Saral'ın İstanbul Film Akademi'deki bir dersine katılma imkanı sunuluyor.

    Hilal Saral ile verilecek oyunculuk atölyesinin yanı sıra İstanbul Film Akademi'nin usta eğitimcileri arasında Hacıvat Karagöz Neden Öldürüldü? Yedi Kocalı Hürmüz filmlerinin usta yönetmeni Ezel Akay; Yahşi Cazibe, Hayat Bilgisi dizilerinin senaristi Gani Müjde; Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin dizilerinin başarılı yönetmenleri Yağmur Taylan ve Durul Taylan; Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan Muhafız'a imzasını atan ve Baskın gibi korku sineması için önemli bir filmi hayata geçiren Can Evrenol; Arif ve 216, Kocan Kadar Konuş filmlerinin yönetmeni Kıvanç Baruönü; Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin dizilerinin görüntü yönetmeni Burak Kanbi; Homeland ve Avatar’ın cast direktörü Kimberly Graham bulunuyor.

    Hilal Saral ile oyunculuk atölyesi hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için İstanbul Film Akademi adresini ziyaret edebilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top