Hesabım
    Yerli "Örümcek Adam" Moral İçin Sokaklarda!

    Antalyalı "Örümcek Adam" Halka Yardım İçin Kostümünü Giydi

    Antalyalı bir vatandaş olan Burak Soylu, daha önce de hayranı olduğu Örümcek Adam'ın kostümleriyle sokaklarda dolaşmış, etkinliklere katılmış ve halk tarafından tanınmaya başlamıştı. Soylu, bu kez kostümünü Koronavirüs pandemisi nedeniyle giydi ve 65 yaş üstü insanlara hem moral hem yardım amacıyla sokağa çıktı.

    Yaşlıların verdiği listeye göre market alışverişlerini yapıp evlerine getiren Örümcek Adam, onlarla sohbet ediyor ve yardım etmenin yanı sıra moral de vermiş oluyor. Zaten maskeli bir kostümle yer alan Soylu, tıbbi maske de takarak özellikle çocuklara iyi örnek olmaya çaılışıyor ve bu konuda oldukça başarılı. Bu durum, kendisininin sosyal medyada çok konuşulmasına ve birçok olumlu esprinin yapılmasına da sebep oldu. İlgi ve alakadan memnun olduğunu dile getiren Burak Soylu'nun balkon kenarına çıktığı, traktör üzerinde yolculuk yaptığı, 65 yaş üstü insanlarla sohbet ederken ya da çocuklar tarafından heyecanla izlenirken görülen birçok fotoğrafı paylaşıldı ve Twitter'da TT olmayı başardı. Hakkında birçok espri ve film göndermesi de yapılan kahramanımız kendisine gösterilen ilgiden bir hayli memnun.

    Daha önce de Elazığ depremi için kostümünü giyen ve bölgeye giden Soylu, orada da benzer yardımlarda bulunduğunu ve çocukların deprem travmasını yaşamaması için onlarla vakit geçirdiğini dile getirdi. Soylu; "Evde kal çağrısına bir nebze de olsa dikkati çekebildiysem çok mutluyum. Sadece benim değil, herkesin içinde 'iyilik' adı verilen bir süper gücü var ve insanlar bunu kullanmalı." açıklamasında bulundu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top