Hesabım
    "Sihirbazlar Çetesi 3"e Ne Oldu?

    Jon M. Chu, Now You See Me 3 hakkında konuştu.

    Sevilen sihirbazlık temalı film serisi "Now You See Me", iki filmin ardından yalnızca konuşulan bir dedikoduya dönüştü. Sihirbazlar Çetesi 3 hakkında Benedict Cumberbatch'in kadroya katılması gibi birçok kanıtlanmayan bilgi öne sürülürken, filmin hayat geçirilip geçirilmeyeceği bile belli değildi. Şimdi ise ikinci filmin yönetmeni Jon M. Chu bu konu hakkında konuştu.

    Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Mark Ruffalo, Woody Harrelson ve Dave Franco gibi isimlerin bir arada olduğu Sihirbazlar Çetesi filmi, dünya çapında başarı yakalamıştı. Bunun ardından Daniel Radcliffe'in dahil olduğu, Isla Fisher'ı ise göremediğimiz Sihirbazlar Çetesi 2 filmi hayata geçirildi. Sihirbazlar Çetesi 3 için ise elimizde yalnızca dedikodular bulunuyordu. Isla Fisher'ın geri döneceği, Benedict Cumberbatch'in kadroya dahil olacağı dışında hiçbir bilgi verilmedi. Şimdi ise ikinci filmin yönetmen koltuğuna oturan Jon M. Chu, üçüncü film olasılıkları hakkında konuştu. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Crazy Rich Asians'ı yapmadan önce Sihirbazlar Çetesi 3 için fena olmayan bir senaryo vardı. Ama senaryo harika olmadan önce herkesi bu işin içine sürükleyemezdik. Lionsgate'in bir saniyeliğine işe dahil olmasına izin verdik. Böylece ne olacağını göreceğiz. Jesse ile yeniden çalışmayı çok isterim. Jesse dünyada en sevdiğim insanlardan biri."

    Jon M. Chu sözlerine şu şekilde devam etti: "Buna benzer veya başka uzun süreli hikayelere sahip keşifler yapmak sevdiğim bir şey. Karakterlerin derinine inmek eğlenceli olduğu kadar heyecan verici ve Now You See Me için harika bir kombinasyon. Bu karakterlerin katmak katman derinine inmek heyecan verici ve yakaladığım bu fırsat harikaydı. Now You See Me 3 ya da Now You 3 Me için beklemeli ve görmeliyiz." 

    Serinin ikinci filminin konusu ise şöyleydi. İzleyenlerin nefesini kesen ve toplumun hayranlığını kazandıkları Robin Hood stili gösterilerinin ardından bir sene geçmiştir. Atlılar çetesi geri dönüşünü müjdeleyen gösteri ile kaçmanın onlar için çocuk oyuncağından farksız olduğunu kanıtlayacaktır.  J. Daniel Atlas, Merritt McKinney, Jack Wilder ve grubun yeni üyesi Lula ile birlikte, yeni gösterilerini Owen Case’i ifşa etme umuduyla sergilerler. Bu sefer FBI özel ajanı Dylan Rhodes’un  da yardımını almışlardır fakat Rhodes'un ekibe katılımı gösteri öncesi ifşa olur; ve planlar geri teper. İtibarlarını geri kazanmka isteyen Atlılar kariyerlerinin en zorlu soygunu ile karşı karşıya kalacaklardır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top