Hesabım
    Robert De Niro, Coronavirüsün 11 Eylül Saldırısıyla Aynı Hissettirdiğini Söylüyor

    Robert De Niro, coronavirüs ile ilgili CNN'e konuştu.

    Coronavirüs salgını tüm hızıyla tüm dünyaya yayılmaya devam ederken Amerika'nın usta yıldızlarından Robert De Niro, coronavirüs salgını ile ilgili CNN'e konuştu. De Niro, pandeminin 11 Eylül saldırıları sırasında insanların hissettikleriyle aynı şeyleri hissettirdiğini söyledi.

    New York'ta yaşayan ve son olarak kendisini Irishman filminde izlediğimiz Robert De Niro, coronavirüs salgını ile ilgili açıklama yaptı. Trump'ın salgın politikalarını eleştiren De Niro CNN'den Jake Tapper'a şu sözleri sarf etti: "Keşke hükümet daha erken hareket etseydi. Yeterince uyaran vardı. Eğer erken hareket etselerdi, pandeminin bu aşamasında olmazdık. Bir filmde gördüğümüz şeylere benzemesi dışında tıpkı 11 Eylül gibi hissettiriyor. Çok hızlı gerçekleşti. Dünyanın her büyük şehrini böyle görmek gerçek dışı. Bunu yalnızca bir filmde görürsünüz ve şimdi bizim başımıza geliyor."

    Robert De Niro daha önce de bu konuda bir video çekmiş ve çok ciddi bir şekilde tüm takipçilerini evden çıkmamaları üzerine uyarmıştı. Amerika'da şimdilerde coronavirüs salgını nedeniyle günde 2.000'in üzerinde insan yaşamını yitiriyor. Diğer yandan da sokağa çıkma yasağının kaldırılması için protestolar sürüyor. Ekonominin bunu daha fazla kaldıramaması nedeniyle birkaç ay içerisinde yaşamın yeniden başlatılacağı söyleniyor.

    Robert De Niro ve Leonardo DiCaprio daha önce bir açıklama yaparak  “Amerika Gıda Fonu”, “Meals of Wheels” ve “No Kid Hungry” gibi oluşumları destekleyen birinin gelecek filmleri olan Killers of The Flower Moon'da rol alabileceğini açıklamıştı. Böylece salgın günlerinde maddi destek konusunda teşvik sağlanmış oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top