Hesabım
    Rachel McAdams, "Mean Girls" Devam Filminde Yer Almak İstiyor

    Rachel McAdams, coronavirüs ile ilgili bir canlı yayın sırasında Mean Girls'den bahsetti.

    Klasikleşmiş lise filmi Mean Girls, yıllar sonra yeniden gündeme gelmeyi başardı. Bir süredir müzikali devam eden Mean Girls'ün yıldızı Rachel McAdams, filmle ilgili bir açıklama yaptı. Coronavirüs salgınının esas kahramanları olan sağlıkçılar için yapılan bir canlı yayında Mean Girls devam filmi için istekli olduğundan bahsetti.

    Tina Fey'in yazarı olduğu Mean Girls, başrolüne Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lizzy Caplan gibi isimleri yerleştiriyordu. Rachel McAdams'ın yaptığı açıklamaya göre oyuncu, eğer devam filmi çekilirse rol alabilir.. Oyuncu bu konuda şu sözleri sarf etti: "Regina George'un yaşamının ilerleyen zamanlarını canlandırmak ve yaşamın onu nereye götürdüğünü görmek eğlenceli olabilirdi." Lindsay Lohan'in Mean Girls devamında rol almaya can attığı biliniyor. Şimdi ise ona Rachel McAdams da katılmış gibi görünüyor.

    Mean Girls'ün konusu ise şöyleydi: Afrika’da doğup büyüyen Cady’nin anne ve babası zoologtur. Bu vesile ile büyümek yolunda ilerlerken hayata dair şu ilkeyi temel alarak şekillenmiştir: Doğada güçlü olan hayatta kalır! Yalnız yaşı on beş olduğunda ve liseye başlayınca kafasındaki o orman kanunlarının pek de sandığı gibi olmadığını görür. Hele ki işin içine aşk girdiğinde ezbere bildiği her şeyi unutup baştan başlaması gerekecektir. Cady, ne yazık ki okulun en gözde kızının eski erkek arkadaşına gönlünü kaptırmıştır. İşler haliyle sapa sarmaya hazır biçimde onu beklemektedir.

    Aslına bakılırsa Tina Fey, Mean Girls'ün müzikal versiyonunu beyaz perdeye aktarmak için çalışmalara başladığını açıklamıştı. Fey şu sözleri sarf etmişti: "Mean Girls'ü yeniden büyük ekrana getireceğim için çok heyecanlıyım. Filmin izleyiciler için ne anlam ifade ettiğini görmek memnun edici oldu. Bu karakterlerle 16 yıl geçirdim. Onlar benim Marvel Evrenim ve onları çok içten bir şekilde seviyorum." Coronavirüs salgını karantinası sonrası bir devam filmi ya da yeniden çekimin gelip gelmeyeceğini göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top