Hesabım
    Netflix, Millie Bobby Brown'un Başrolde Olduğu ‘Enola Holmes’ Filminin Haklarını Satın Aldı

    Millie Bobby Brown'un Netflix serüveni devam ediyor..

    Millie Bobby Brown’un ​​en yeni filmi, kariyerinin ilk çıkışını yaşadığı Netflix’e geliyor. Platform, Legendary Entertainment'ın yapımcılığında çekilen, Sherlock Holmes'un kız kardeşi olan “Enola Holmes”ün hikayesini anlatan filmin Çin hariç küresel haklarını elde etti. Film, oldukça yetenekli olan ve çoğu zaman parlak kardeşleri Sherlock ve Mycroft'tan daha üstün olan genç Holmes'ün hikayesini anlatıyor.

    Anneleri, Enola’nın 16. doğum gününde gizemli bir şekilde kaybolduğunda, büyük kardeşlerinden yardım ister. Daha sonra meseleyi kendisi ele alır ve annelerini bulmak için Londra'ya gider. Bu sırada Enola, siyasi tarihin gidişatını değiştirebilecek bir komplonun ortasında kalır. Nancy Springer’ın “The Enola Holmes Mysteries” adlı kitap dizisine dayanan filmin yönetmen koltuğunda “Fleabag”in ikinci sezonunun Emmy ödüllü yönetmeni Harry Bradbeer oturuyor. Senaryo ise Jack Thorne tarafından yazıldı.

    Legendary'den Mary Parent, Alex Garcia ve Ali Mendes, Brown ve kız kardeşi Paige Brown'la birlikte PCMA Productions adına yapımı üstlenecek. 2006 yılında “The Enola Holmes Mysteries” serisi “The Case of the Missing Marquess”le başladı ve altı kitaptan oluşuyor. Brown, daha sonra 20 Kasım'da gösterime girecek “Godzilla vs. Kong” filmiyle büyük ekranda görünecek. Hit Netflix dizisi “Stranger Things”in 4. sezonu ise şubat ayında üretime başlayacaktı ancak, Koronavirus pandemisi programı erteledi ve yeni çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

    Filmde, Millie Bobby Brown'a, Henry Cavill, Sam Claflin, Helena Bonham Carter, Fiona ShawAdel Akhtar ve Frances de la Tour gibi isimler eşlik ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top