Hesabım
    Venom'un Yazarları, "One-Punch Man"i Uyarlayacak!

    One-Punch Man, beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Bir manga uyarlaması olan anime yapım One-Punch Man, Venom'un senaristleri Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner tarafından beyaz perdeye uyarlanacak. Uyarlamanın live-action olacağı söylenenler arasında bulunuyor. Film, Sony Pictures bünyesinde hayata geçirilecek.

    Venom'un yanı sıra Zoo, Jumanji: Welcome To The Jungle, Life on Mars, Happy Town gibi yapımlarda imzası bulunan Scott Rosenberg ile Fringe, Lost, Alias, Origin, KnightfallHigh Fidelity gibi önemli yapımları kaleme alan Jeff Pinkner yeni bir projeye başlıyor. Beyaz perdeye uyarlayacakları One-Punch Man, tek yumrukla karşısında kim olursa olsun devirebilen bir süper kahramanın hikayesini anlatıyor. Bir internet mangası olarak ortaya çıkan One Punch Man, Japon bir yazarın kalemine ait. 2009 yılında ilk kez tanıştığımız manga, 2012 yılında basılarak piyasaya sunulmuştu. Dünya çapında satışı yapılan çizgi roman, 30 milyonun üzerinde satışa imza attı. İngilizce olarak basıldığında ise New York Times'ın en çok satanlar listesinde kendine yer buldu. Manga, Eisner Ödülü ve Harvey Ödülü'ne adaylık almıştı. Son olarak One Punch Man televizyon için bir anime serisine dönüştürüldü. Bunun ardından ise mobil oyunu piyasadaki yerini aldı.

    One Punch Man'in konusu ise şöyle: Süper kahramanlarla dolu bir dünyada Saitama eşi bulunmayan bir kahramandır. Tüm düşmanlarını tek yumrukla alt edebilen Saitama, yaşamının boş olmasından yakınmaktadır. Hiç kimse ona saygı duymaz ve Saitama'nın tavırları da pek saygı duyulası değildir. Aynı zamanda Saitama süper kahraman yaşamını da sevmemektedir. Süper gücünü kontrol etmek için aldığı eğitim sırasında tüm saçlarını kaybeder. Şimdi ise yeni maceralara atılmaya başlayacaktır.

    One Punch Man'in yapımcılığını Ari Arad ve Avi Arad'ın prodüksiyon şirketi üstlenecek. Projenin ne zaman hayata geçirileceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top