Hesabım
    Sundance Ödüllü "We Are Little Zombies"den Fragman Geldi!

    Japonya yapımı We Are Little Zombies'den fragman paylaşıldı.

    Oscilloscope aracılığıyla Japonya yapımı "We Are Little Zombies"den fragman paylaşıldı. Coronavirüs salgınının ardından sinemalar yeniden açılır açılmaz gösterime gireceği söylenen filmin fragmanında dört yetim çocuğun eğlenceli bir dille anlatılan hikayesine tanıklık ediyoruz.

    Sundance Film Festivali, Berlin Film Festivali ve Hong Kong Film Festivali başta olmak üzere birçok festivalde beğeni toplayan ve ödüle layık görülen Japon yapımı We Are Little Zombies'den fragman paylaşıldı. Filmin konusu ise şöyle: Hikari, Ikuko, Ishi ve Takemura, dört yetim çocuktur. İlk tanışmaları, ölen ailelerinin bedenlerinin toza dönüştüğü sırada olur. Bunu bolonez soslu makarnanın parmesan sosuna benzetirler ve hiçbiri ailesi için ağlamaz. Tıpkı zombi gibidirler. Duygulardan yoksun, ailesiz, geleceksiz ve hayalleri olmadan yaşayan zombiler... Çocuklar, hayatlarının bu yeni aşamasında yeni kararlar vereceklerdir. Bir müzik grubu kuracaklar ve tüm dünyayı fethedeceklerdir. Trajedi, komedi ve toplumsal eleştirilerle dolu We Are Little Zombies, bir çeşit sinematik tsunami olarak adlandırılmıştı.

    We Are Little Zombies'in yönetmen koltuğunda Makoto Nagahisa bulunuyor. Oyuncuları arasında ise Keita Ninomiya, Satoshi Mizuno, Mondo Okumura, Sena Nakajima, Kuranosuke Sasaki, Youki Kudoh, Sosuke Ikematsu, Eriko Hatsune, Jun Murakami, Naomi Nishida, Shiro SanoRinko Kikuchi ve Masatoshi Nagase yer alıyor. Sundance'te Dünya Sineması Drama kategorisinde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülmüştü. Berlin'de ise Kristal Ayı - Özel Mansiyon Ödülü ile taçlandırıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top