Hesabım
    Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'nde Rey Farklı Görünebilirdi!

    Rey'in alternatif görünümü paylaşıldı.

    Star Wars: The Rise of Skywalker, geçtiğimiz Aralık ayında izleyicileriyle buluşarak bir üçlemenin daha sonunu getirmişti. J.J. Abrams'ın yönetmen koltuğuna oturduğu film, tüm tartışmalarıyla gündeme oturmuştu. Şimdi ise Rey'in filmde olabilecek alternatif görünümü paylaşıldı. Paylaşımı yapan isim konsept sanatçısı Adam Brockbank oldu.

    Star Wars: The Force Awakens, Star Wars: The Last Jedi ve Star Wars: The Rise of Skywalker'da Daisy Ridley'nin canlandırdığı Rey karakterinden yeni bir detay paylaşıldı. Konsept sanatçısı Adam Brockbank, Rey'in alternatif görünümünü paylaştı. Bu haliyle Rey'in siyah pelerin giydiği ve gözlerinde sarı bir ışığın parladığı görünüyor. Böylece büyükbabası sith lordu Palpatine ile daha çok benzerlik taşıdığı ortaya çıkıyor. Bir diğer görselde ise kan kırmızısı bir kostüm giydiği görülüyor.

    Star Wars: The Rise of Skywalker'ın ardından Star Wars evreni Disney+ dizileriyle devam edecek. Başta The Mandalorian ikinci sezonu olmak üzere, Cassian Andor, Obi Wan Kenobi ve kadın başrollü bir dizi izleyici karşısında olacak. Coronavirüs salgınının sona ermesinin ardından hazırlıklara devam edilecek. Kadın başrollü dizinin ekibinin başına. Russian Doll dizisinden tanıdığımız  Leslye Headland gelecek. Disney, bir daha Star Wars filmleri için Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac ya da John Boyega ile çalışmayacak. Yeni ve eski kahramanlarla evren devam ettirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top