Hesabım
    Paul Walker'ın Ailesi, "Hızlı ve Öfkeli" Serisinin Devam Etmesini İstiyor

    Tyrese Gibson, Paul Walker'ın ailesinin düşüncelerinden bahsetti.

    Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldız oyuncusu Paul Walker'ın vefatının ardından yıllar geçmesine rağmen, seri tam gaz devam ediyor. Serinin başarılı oyuncularından Tyrese Gibson'ın söylediklerine göre, Paul Walker'ın ailesi serinin devam etmesini istiyor.

    2013 yılında talihsiz bir araba kazası sonucunda yıldız oyuncu Paul Walker hayatını kaybetmiş ve hayranlarını yasa boğmuştu. Kazanın gerçekleştiği sırada Fast and Furious 7'ın çekimleri gerçekleştiriliyordu ve çekimlere ara verilmişti. Oyuncunun karakterinin çekimleri CGI yoluyla tamamlanabilmişti. Hayranların bir kısmı, Paul Walker'ın ölümünün ardından serinin bitmesi gerektiğini söylemeye devam ediyor. Bu konu hakkında konuşan bir isim de filmde Roman Pearce karakterine hayat veren Tyrese Gibson. Gibson'ın söylediklerine göre Walker'ın ailesi Hızlı ve Öfkeli serisinin devamının çekilmesine onay veriyor: "İnsanlar Paul'un filmde olmadığını, neden devam ettiğimizi söyleyecekler. Aklımda gerçekleşen değişimlere göre bunu Paul için yapmak zorundaydık. Ama en büyük karar Paul'un ailesiyle konuşulduğunda ve onlardan onay aldığımızda verildi."

    Paul Walker'ın yer aldığı son film Fast and Furious 7 oldu ve filmin galasına birçok aile üyesi katılmıştı. Şimdilerde F9'un vizyona gireceği biliniyor. Coronavirüs salgını nedeniyle filmin vizyon tarihi ertelendi. Ancak 2 Nisan 2021 tarihinde Vin Diesel, Michelle RodriguezJohn Cena gibi isimlerle birlikte izleyicileriyle buluşacak. Ayrıca Hobbs & Shaw adı altında spin-off serisi başlatıldı ve ikinci filmiyle devam etme ihtimali bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top