Hesabım
    Dario Argento'nun Yeni Filminin Müziklerini "Daft Punk" Yapacak

    Korku ustası sinemaya geri dönüyor..

    Korku ustası Dario Argento yeni bir film hazırlıklarına başladı. Occhiali Neri - Black Glasses adını taşıyan film elbetteki ustanın kendine has sinemasının yeni bir örneği olacak. Çağdaş müzik anlayışının en önemli gruplarından olan Emmy Ödüllü Duft Punk ise filmin müziklerini yapacak. Şimdiden oldukça heyecan verici bir ortaklık olduğunu söylemek sanırız yanlış oldu. Dario Argento, Repubblica ile yaptığı röportajda ikilinin işbirliği yapmak için kendisine ulaştığını açıkladı ve büyük ihtimalle birlikte çalışacaklarının müjdesini verdi

    Konu hakkında çıkan bir başka haberde de Argento, “Onlar benim hayranlarım, tüm sinemamı biliyorlar. Fransız arkadaşlarından yeni bir film çektiğimi duydular ve bana 'seninle çalışmak istiyoruz' dediler. Yakında ilk parçalarını gönderecekler ve senaryomun “en ilginç”lerinden biri olduğunu düşünüyorlar" dedi. İyimser bir planda, filmin çekimlerine eylül ayında başlanması planlanıyor. Dario Argento ve Asia Argento yıllar sonra yeniden bir proje için bir araya gelecekler.  Argento filmin konusun hakkında; “Suç filmlerine geri dönüşüm olacak. Bir gece Roma'da, Çinli bir kız ve çocuk bir araya gelecek. İkinci bölümde, kaçış onları Lazio'nun kırsallarına doğru sürükleyecek. Toskana vadilerinin tatlılığından farklı ama benim için güzel.” dedi. 

    2013 yılındaki albümleri “Random Access Memories” ile Grammy Ödülleri'nde yılın albümü dahil birçok ödül kazanan Daft Punk’ın ilk soundtrack albümü 2010 yılında yaptıkları “Tron” olmuştu. Projeleri hakkında oldukça seçici olan ikili, “RAM” den bu yana geçen yıllarda bazı remiksler yaptılar ancak, en önemli şarkıları The Weeknd'in 2016 albümü “Starboy”da yaptıkları "I Feel it Coming" oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top