Hesabım
    Steven Spielberg, "The Goonies" Devam Filmi Hakkında Konuştu

    The Goonies geri dönüyor!

    Bir neslin çocukluğunu geçirdiği filmlerden olan The Goonies'in geri döneceği bir süredir tartışma konusu olarak yerini alıyor. The Goonies'in senaryosunu kaleme alan Steven Spielberg, The Goonies devam filmi hakkında Josh Gad'ın Youtube programında konuştu. Ayrıca canlı yayına Josh Brolin'in de aralarında olduğu film ekibi katıldı.

    Schindler's List, Jaws, E.T., Er Ryan'ı Kurtarmak, Yapay ZekaAzınlık Raporu gibi birbirinden önemli film projelerine imza atan Steven Spielberg, birçok çocuğun hayatında önemli yer edinen The Goonies filminin hikayesine de imza atmıştı. Richard Donner'ın yönetmenliğini üstlendiği film yeniden masaya yatırıldı. Ünlü komedyen Josh Gad'in Youtube üzerinden yaptığı karantina programının bu haftaki konukları The Goonies ekibi oldu. Haziran ayında 35. yıl dönümü kutlanacak olan filme devam halkasının gelip gelmeyeceği konuşuldu. Steven Spielberg, en iyi anılarının filmin bitiminin ardından yaşandığını söyledi. Tüm ekip, çekimlerin ardından yönetmen Richard Donner'ın evine uçakla gitmişlerdi. Kadronun anlattıklarına göre herkes Goonies gibi davranıyordu, bu nedenle Donner şok olmuştu. Josh Gad, filme devamın gelip gelmeyeceğini sorduğunda ise Spielberg, zorluklardan bahsetti. The Goonies'in kendi döneminin Wizard of Oz'u olduğu söylenenler arasında bulunuyor.

    Bu sırada Adam F. Goldberg sosyal medyadan açıklama yaparak tam 9 yıldır gizlice The Goonies'e senaryo yazdığını itiraf etti. Hatta yönetmen Richard Donner ile görüşme bile ayarlamıştı. Ancak coronavirüs karantinası tüm bunlara engel oldu. Tüm bunların yanı sıra FOX, The Goonies'in hikayesini içeren bir dizinin pilot bölümünü sipariş etti. The Goonies, sahne sahne ve kare kare, yeni nesil yönetmenler tarafından çekilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top