Hesabım
    Issa Rae ve Kumail Nanjiani'li "The Lovebirds"ten Yeni Fragman!

    Netflix'te yayınlanacak olan The Lovebirds'ten yeni fragman geldi.

    Başrolünde Marvel'ın yeni yıldız oyuncusu Kumail Nanjiani ile başarılı oyuncu Issa Rae'in yer aldığı yeni Netflix filmi "The Lovebirds"ten fragman geldi. Romantik, ancak ayrılmak üzere olan bir çiftin hikayesini gösteren fragmanda, çiftin ilişkisini tanımlayan korkunç bir kaza anına tanıklık ediyoruz. Her şey o dakikadan sonra komediye dönüşüyor.

    Coronavirüs salgını nedeniyle kapatılan sinemaların açılmasını beklemek yerine Netflix'te yayınlanmasına karar verilen The Lovebirds'ten yeni bir fragman paylaşıldı. Romantik çiftimizin, kendisini polis olarak tanıtan bir adamın işlediği cinayetin ardından başlarına gelenleri izleyeceğiz. Çift, üzerlerine atılan suçu temizlemek için eğlence dolu bir maceraya açılacak. The Lovebirds'ün konusu ise şöyle: Ayrılmanın eşiğinde olan bir çift, kendilerini bir anda gizemli bir cinayet vakasının içerisinde bulur. Adlarını temizlemeye ve olayı çözmeye çalışan çift, bu süreçte kendilerini ve ilişkilerini nasıl kurtaracaklarını bulmaları gerekmektedir.

    The Lovebirds'ün yönetmenliğini daha önce Nanjiani ile Big Sick filminde birlikte çalışmış olan Michael Showalter üstlendi. Ayrıca yönetmen ileride The Eyes of Tammy Faye gibi önemli bir filme imza atmaya hazırlanıyor. The Lovebirds'ün senaryosunu Aaron Abrams ve Brendan Gall kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Big Sick, Life As We Know It, Stuber, Silicon Valley gibi yapımlardan tanıdığımız komedyen Kumail Nanjiani ile Little, Insecure, A Black Lady Sketch Show'da karşımıza çıkan Issa Rae'nin yanı sıra Paul SparksKyle BornheimerJoe Chrest gibi isimler bulunuyor.

    SXSW Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak olmasının ardından vizyona girmesi planlanan The Lovebirds'ün coronavirüs salgını nedeniyle tüm planları alt üst olmuştu. Bu nedenle Netflix ile anlaşma sağlandı. The Lovebirds, Netflix'teki izleyicileriyle 22 Mayıs tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top