Hesabım
    "Sihirbazlar Çetesi 3"ün Senaryosunu Eric Warren Singer Yazacak!

    Now You See Me 3'nin senaristi ile anlaşma sağlandı.

    Yıldız kadrolu "Now You See Me" serisinin devam filmi "Sihirbazlar Çetesi 3" ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Sihirbazlar Çetesi 2'de olduğu gibi yönetmenliğini Jon M. Chu'nun üstleceği filmin senarist koltuğuna Eric Warren Singer'ın geçeceği duyuruldu.

    Jesse EisenbergIsla FisherMark RuffaloWoody Harrelson ve Dave Franco gibi isimlerin bir arada olduğu Sihirbazlar Çetesi'nin ardından devam filmi Sihirbazlar Çetesi 2 ile Daniel Radcliffe ve Lizzy Caplan seriye dahil olmuş, Isla Fisher ise ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda, ikinci filmin yönetmeni Jon M. Chu, Now You See Me 3 hakkında konuşmuş ve Crazy Rich Asians'ı hayata geçirmeden önce elinde Now You See Me 3'nin senaryosu olduğunu belirtmişti. Ancak senaryo mükemmel hale getirilmeden üçüncü filmin çekilmeyeceğini ifade etmişti. Şimdi ise senarist koltuğu için Eric Warren Singer ile anlaşma sağlandığı resmi olarak açıklandı. Singer'ı American Hustle, Only The Brave, The International gibi yapımlardan tanıyoruz. Ayrıca senarist, Top Gun: Maverick'in de senaryosunu kaleme aldı.

    Now You See Me 3 için hem Lizzy Caplan, hem de Isla Fisher ile görüşmelere devam ediliyor. Ayrıca yıldız oyuncu Benedict Cumberbatch'in de filmde yer alması isteniyor. Serinin kaldığı yer olan ikinci filmin konusu şöyleydi: İzleyenlerin nefesini kesen ve toplumun hayranlığını kazandıkları Robin Hood stili gösterilerinin ardından bir sene geçmiştir. Atlılar çetesi geri dönüşünü müjdeleyen gösteri ile kaçmanın onlar için çocuk oyuncağından farksız olduğunu kanıtlayacaktır.  J. Daniel Atlas, Merritt McKinney, Jack Wilder ve grubun yeni üyesi Lula ile birlikte, yeni gösterilerini Owen Case’i ifşa etme umuduyla sergilerler. Bu sefer FBI özel ajanı Dylan Rhodes’un  da yardımını almışlardır fakat Rhodes'un ekibe katılımı gösteri öncesi ifşa olur; ve planlar geri teper. İtibarlarını geri kazanmka isteyen Atlılar kariyerlerinin en zorlu soygunu ile karşı karşıya kalacaklardır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top