Hesabım
    “I Am Not Okay With This”in Yazarından Stephen King Uyarlaması Geliyor

    Popüler yazarın bu kez ‘The Girl Who Loved Tom Gordon’ adlı eseri uyarlanacak

    Bir zamanlar, korku sinemasının ustalarından George A. Romero, Stephen King'in 1999 tarihli romanı The Girl Who Loved Tom Gordon'un bir uyarlaması için yoğun bir şekilde çalışmış, proje son aşamaya gelmiş ama nedense bir sonuca ulaşamamıştı. Bunca yıl sonra, yapımcılar Roy Lee (IT) ve Jon Berg yepyeni bir uyarlamanın arkasındalar ve Village Roadshow Pictures projeyle yeniden ilgileniyor.

    Deadline'ın haberine göre, I Am Not Okay With This'in yaratıcı senaristlerinden Christy Hall, romanı uyarlamak için çalışmalara başladı Christina Romero ve Origin Story’den Ryan Silbert de prodüksiyonda yer alıyorlar. Hikaye tanıtımında şu ifade yer alıyor; “King, gece çöktüğünde ormanda kaybolan genç bir kız hakkında korkutucu bir gerilim romanı sunuyor.”

    Romanın hikayesine gelince; Appalachian Trail'in Maine-New Hampshire şubesindeki on kilometrelik bir yürüyüşte dokuz yaşındaki Trisha McFarland, ağabeyi Pete ve yakın zamanda boşanmış annesi arasındaki yarışı kazanmak için hile yapıyor. Kendi başına dolaşıp bir kısayol deneyerek onlara yetişmeye çalıştığında, tehlikeli ve vahşet dolu bir labirente giriyor. Gece çöktüğünde, Trisha kötülüklere karşı bir savunma olarak, yaratıcılığına, her şeyin bir uydurma olduğu düşüncesine ve inancına sahiptir. Bu konuda kahramanı Tom Gordon'dan da yardım alır ve dinlediği müziği ayarlar. Trisha, Tom Gordon'un onunla birlikte olduğunu hayal eder. Ormandaki tehlikeler ve kötülükler karşısında bu şekilde hayatta kalacağına inanır.

    Şimdilik bir sinema projesi olarak tasarlanan senaryo, bir diziye de dönüşebilir. Prodüksiyon kapanmalarının uzaması, ev eğlencelerinin uzun bir süre daha ön planda olacak olması bu kararı aldırabilir ama kesin olan bir şey var ki The Girl Who Loved Tom Gordon bu sefer gerçekleşiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top