Hesabım
    James Wan ve Derek Kolstad, Yeni Bilim Kurgu Filmi İçin Birlikte Çalışıyor

    "Hunting Season" adlı film zaman yolculuğu temalı olacak

    Fox

    Geniş çaplı Hollywood molasına rağmen, bazı film yapımcıları gelecek yıllarda kendilerini meşgul edecek ve boşlukları telafi edecek kadar proje planlıyorlar. Karantina sırasında, bazı şirketler ve yönetmenler, sektöre biraz moral vermek adına daha çok proje duyuruyorlar. Bunların en başında gelen isimlerden biri James Wan.

    The Hollywood Reporter'a göre Wan, 1951 yılında Frank M. Robinson tarafından yazılan zaman yolculuğu romanı “Hunting Season”ı uyarlamak için “John Wick” yazarı Derek Kolstad'la bir araya gelecek. Geleceğin devlet düşmanı ilan edilen ve o toplumun tercih ettiği yöntemle idam cezası verilen memur geçmişe, postane ile takip edildikleri yere gönderilir. Adamın döneme alışması ve hayatta kalmanın bir yolunu bulması için üç günü vardır. 

    Projenin değişik özellikleriyle “1984”, “Fahrenheit 451” ve “Running Man”i anımsattığı söyleniyor. “Hunting Season”ın yapımcılığını, James Wan, Michael Clear, Susan Monford ve Don Murphy üstlenecek. Robinson, öncelikle 20. yüzyılın ortalarında çeşitli kısa tekno-gerilim hikayeleri yazdı. Eserlerinden ortaya çıkan en iyi ve en bilinen uyarlama,“The Glass Inferno” romanının bazı bölümlerinin kullanıldığı 1974 felaket filmi “The Towering Inferno” oldu. 

    Wan'a gelince; Film yapımcısı karantina sırasında birkaç projeyle birden meşgul. Sadece “Aquaman” devamı için su altına dönmeye hazırlanmakla kalmıyor, aynı zamanda “Malignant” ve son zamanlarda duyurulan isimsiz canavar filmiyle korku türüne dönüşünü müjdeliyor. Daha sonra, “The Conjuring”in son bölümünü üretecek ve Stephen King uyarlaması "Salem's Lot ”la ilgilenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top