Hesabım
    Hollywood Aktrislerinden Sosyal Mesafeli Meydan Okuma!

    40 ünlü isim, Instagram üzerinden aksiyon sahnesi çekti.

    Koronavirüs pandemisi nedeniyle, neredeyse bütün dünya zorunlu olmadıkça evinde zaman geçiriyor. Buna, film ve dizi projelerinin üretiminin durdrulmasından dolayı ünlü isimler de katılıyor ve zamanının çoğunu evinde geçiyor. Zo Bell önderliğindeki 40 kadar aktris ise bunu güzel bir etkinliğe dönüştürdü ve adeta uzun soluklu bir aksyon sahnesi çekti.

    Bu süreci evinde geçiren ünlüler, hem kendilerine bir meşguliyet bulma, hem de hayranlarını moral vermek için çeşitli videolar paylaşıyorlar. Spor videoları, sohbet videoları, komik videolar ya da tartışma içeren videolar her gün sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. Bunlara, daha önce belirli konularda farkındalık yaratmak için çekilen meydan okuma videoları da eklendi. Bir kişi, yaptığı ilginç bir hareketi ya da aksiyonu paylaşıyor ve bir başkasını etiketleyerek meydan okuyor. Hareket, bir zincire dönüşüyor ve onlarca insan buna eklenerek daha çok kişiye ulamşasını sağlıyor. Meydan okuma videolarının en yenisi ise Hollywood aktrislerinden geldi ve "Boss B*tch Fight Challenge" adıyla paylaşıldı.

    Bir aksiyon sahnesini andıran videoda, bir kişi kameraya sanki kavga esansında gibi bir dövüş hareketi yapıyor ve onun bıraktığı yerden bir başkası devam ediyor. Toplamda ise, adeta 5 dakikalık uzun bir aksiyon filmi sahnesi ortaya çıkıyor. Zoe Bell önderliğinde gerçekleşen bu meydan okumaya aralarında Drew Barrymore, Juliette Lewis, Rosario Dawson, Cameron Diaz, Florence Pugh, Daryl Hannah, Zoe Saldana, Thandie Newton, Halle BerryScarlett Johansson ve Margot Robbie'nin de bulunduğu 40 civarı aktris katıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top