Hesabım
    Russo Kardeşler, Yeni Hercules Live-Action Filminin Yapımcısı Olacak!

    Russo Kardeşler, Disney ile yollarına devam ediyor.

    Avengers: Endgame'e imzalarını atan Joe Russo ve Anthony Russo, Disney'in hayata geçirmek istediği yeni Hercules filminin yapımcılığını üstlenecek. Yeniden uyarlanacak olan Herkül, Disney'in live-action filmlerinin yanındaki yerini alacak.

    Disney, son iki yıldır klasikleşmiş uyarlama filmlerini live-action olarak günümüze aktarıyor. Bugüne kadar Aslan Kral, Lady and The Tramp, Dumbo, AladdinMary Poppins gibi onlarca filmi live-action olarak filmleştiren Disney'in planı bu kez Herkül. Açıklananlara göre, Herkül filminin yapımcılığı da Avengers: Infinity War ile Avengers: Endgame'in başarılı yönetmenleri Joe Russo ve Anthony Russo'ya emanet edildi. Joe Russo son olarak Chris Hemsworth'lü Extraction filminin senaryosunu kaleme almıştı. Ayrıca ikili, Tom Holland'lı Cherry filmine imzalarını attılar. Ancak film henüz vizyona girmedi.

    Yeni Herkül filminin senaryosunu, Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in senaryosunu kaleme alan Dave Callaham yazacak. 1997 yılında bir Herkül animasyon filmi hayata geçirilmişti. Oldukça beğenilen Disney filminin yönetmenliğini Ron Clements ve John Musker üstlenmişti. Tate Donovan ise Herkül'ü seslendiren isim olmuştu. Herkül, Antik Yunan'dan ilham alınan güçlü bir karakter. Zeus'un ve bir ölümlü olan Alcmene'nin oğlu olarak tasvir edilen Herkül, filme Zeus ve Hera'nın oğlu olarak geçmiştir. Filmde Herkül'ün düşmanı, Olympus'u yerle bir etmek isteyen Hades olur. Bu durumda Herkül'ün şehri kurtararak kahramanlığını kanıtlaması gerekmektedir.

    Disney'in gelecek live-action filmi Mulan, Nisan ayında vizyona girecekti. Ancak coronavirüs salgını buna engel oldu. Los Angeles'ta Mart ayında galasını yapan film, ilk izleyicileri tarafından pek de beğenilmedi. Eğer salgın durur ve sinemalar açılırsa Mulan 24 Temmuz'da izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top