Hesabım
    Ryan Reynolds, Hala Deadpool 3'ün Ne Zaman Çekileceğini Bilmiyor

    Ryan Reynolds'dan Total Film'e Deadpool 3 açıklaması.

    Deadpool serisinin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds, Deadpool 3'ün ne zaman çekileceğini hala bilmediğini açıkladı. Total Film'e konuşan Reynolds, Marvel'ın film ile ne yapacağını henüz bilmiyor. Ayrıca oyuncu, gelecek filmi olan Free Guy hakkında konuştu.

    Son olarak 6 Underground ve Dedektif Pikachu gibi yapımlarda izlediğimiz yıldız oyuncu Ryan Reynolds, büyük bir heyecanla beklenen Deadpool 3 hakkında konuştu. Geçtiğimiz yıl içerisinde Marvel'ın Deadpool'a geçiş yapmasıyla ilgili el sıkışan Reynolds, film hakkında şu sözleri sarf etti: "İçeriden biri gibi hissetmiyorum. Sanırım daha çok filmlerle ilişkiliyim. Tabii eğer Deadpool 3'ü yaparsak. Marvel'ın büyük bir hayranıyım ve filmleri yapma yöntemleri bu. Disney, Fox'u satın aldığında bunu yalnızca iyi bir şey olarak gördüm. Umarım Deadpool'un bu kumda oynama şansı olur. Dahil olan herkesin kazanmasına neden olur. Kesinlikle göreceğiz."

    Deadpool'un yanı sıra bir X-Force filminin çekilebileceği konuşuluyordu. Ancak ne Marvel'dan en de Disney'den bu konuda bir bilgi uzun süredir gelmiyor. Yalnızca Jeff Wadlow'un X-Force filmi çekmeye gönüllü olduğu biliniyor. Son Deadpool filminin konusu şöyleydi: Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa'yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool'un düzeni, gelecekten gelen Cable'ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable'ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool'la birlikte maceraya atılır...

    Marvel'ın 4. evresinde yeni Deadpool filminin yer alacağı umut ediliyor. Şimdilik Black Widow'a bir film ile veda edilecek olmasının ardından Eternals'da yepyeni kahramanlarla tanışacağımızı biliyoruz. Ayrıca bu evrede eski kahramanlardan Thor ve Doctor Strange filmlerle devam ederken, Scarlet Witch ve Vision, WandaVision dizisiyle, Loki aynı isimli diziyle, Hawkeye aynı isimli diziyle, Sam Wilson ve Bucky Barnes The Falcon and The Winter Soldier dizisiyle Disney+'ta olacak. Ayrıca Black Panther ve Captain Marvel ikinci filmleriyle 4. evrede yer alacakken Shang-ChiGuardians of The Galaxy 3Blade filmleri de yakında hayata geçirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top