Hesabım
    Alacakaranlık'ı Edward'ın Gözünden Anlatan "Midnight Sun" Geliyor

    Midnight Sun film olacak mı?

    Bir dönemin gençleri için büyük bir dönüm noktası olan Alacakaranlık serisine, yıllar sonra yeni bir kitap ekleniyor. Beyaz perdeye uyarlanan seri, Edward Cullen'ın gözünden Midnight Sun'da anlatılacak. Kitabın duyurusunu, serinin yazarı Stephenie Meyer yaptı.

    Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın birer yıldıza dönüşmeden hemen önceki hallerini içeren Twilight serisi yeniden gündeme geliyor. Yazar Stephenie Meyer'in yaptığı açıklamaya göre Alacakaranlık'ı Edward'ın gözünden anlatan Midnight Sun kitabı yakında okuyucularıyla buluşacak. Bilindiği kadarıyla esasen 2008 yılında yayınlanacak olan Midnight Sun, bir dönem internete sızdırılmış ve binlerce kişi tarafından çoktan okunmuştu. Geçen 12 yılın ardından bu süreçte yazarın kitabı değiştirip değiştirmediği bilinmiyor.

    4 Ağustos'ta piyasaya sunulacak olan Midnight Sun'ın ardından kitabın filme aktarılıp aktarılmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak yakın zamanda Açlık Oyunları serisinin geçmişine gidecek olan bir kitabın henüz yayınlanmamış olmasına karşın, filminin çekileceği resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise aynı hareket, dünyayı birbirine katan Alacakaranlık serisinin yeni kitabı Midnight Sun için de bekleniyor. Tabii bu durumda Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın projeyi onaylaması gerekiyor. Pattinson yıldıza dönüşme sürecinde son olarak The Batman'de Bruce Wayne rolünü kapmıştı. Kristen Stewart ise her ne kadar beğenilmese de kendi kariyeri için önemli olan Charlie's Angels'da rol aldı. Bu durumda iki oyuncunun da geriye dönüp dönmeyecekleri merak konusu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top