Hesabım
    Sundance'ten Övgüler Alan ‘Black Bear’in Haklarını Momentum Pictures Satın Aldı

    Aubrey Plaza’nın başrolde olduğu drama vizyon için ilk adımı attı.

    Momentum Pictures, Aubrey PlazaChristopher Abbott ve Sarah Gadon'un oynadığı “Black Bear” dramasının ABD haklarını satın aldı. Lawrence Michael Levine'in yazıp yönettiği “Black Bear”, prömiyerini Sundance Film Festivalinde, yılın ilk ayında yaptı ve hemen hemen bütün eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı.

    Momentum Pictures daha sonraki bir tarihte gösterim hakkındaki yayın planlarını açıklayacak. Adirondack Dağları'ndaki uzak bir evde yer alan Abbott ve Gadon, şehir dışı konuklarıyla karşı karşıya kalan bir çifti canlandırıyor. Konuk olarak gelen Plaza, doğada teselli ararken, kendini kırık bir aşk üçgeninin merkezinde bulur.

    CAA Media Finance anlaşmayı film yapımcıları adına müzakere etti. “Black Bear” Tandem Pictures adına Julie Christeas ve Jonathan Blitstein, Blue Creek Pictures adına Richard J. Bosner, Levine, Sophia Takal ve Oakhurst adına Marina Grasic yapımcılık görevini üstleniyor. Sundance açılışında film ve Lawrence’ın yaratıcı hikaye anlatımı izleyenleri de büyülemişti.

    Momentum Pictures'ın devralma bölümünün kıdemli başkan yardımcısı yaptığı açıklamada; “Başroldeki oyuncu üçlüsü inanılmaz performanslar veriyor ve bunu ülke genelindeki kitlelerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi. Levine ayrıca; 2014 yapımı “Wild Canaries”ı yazıp yönetti ve Sophia Takal, Alia Shawkat, Jason Ritter'la birlikte rol aldı. Levine, daha önce de "Gabi on the Roof in July" filmini yönetmiş ve Sophia Takal ve Lena Dunham'la başrolleri paylaşmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top