Hesabım
    Daniel Radcliffe, Harry Potter Kitaplarını Okuyor!

    Daniel Radcliffe ve birçok ünlü, Harry Potter kitaplarını okumaya başladı.

    Harry Potter serisinin yıldız oyuncusu Daniel Radcliffe, birçok ünlü isim ile birlikte kitap okuma projesinde yer alacak. Yayınlanan tanıtıma göre Daniel Radcliffe, Harry Potter ve Felsefe Taşı kitabının ilk bölümünü okuyor. Bu okuma bölümü resmi sitedeki yerini aldı bile!

    Hem çocuklar hem de yetişkinlerin kalbinde büyük bir yere sahip olan Harry Potter kitaplarını ünlü isimlerin sesinden dinleyeceğiz. Wizarding World, bir tanıtım videosu paylaştı. Bu videoya göre "Harry Potter At Home" başlığı altında Eddie Redmayne, Dakota FanningNoma Dumezweni, Stephen FryClaudia Kim ve David Beckham, Harry Potter kitaplarının bölümlerini okuyacak. Okuma etkinliğine başlayan isim tabii ki Daniel Radcliffe oldu. Harry Potter filmlerinin yıldız ismi Radcliffe, Harry Potter and The Sorcerer's Stone kitabının ilk bölümünü okudu ve bu bölüm Pottermore'un yerini alan yeni websitesi Wizarding World'de yayınlandı.

    Harry Potter At Home projesinin, coronavirüs salgınında evde kalmaya destek olma amacıyla başlatıldığı biliniyor. Daniel Radcliffe'in okuma yaptığı bölüm aynı zamanda Spotify üzerinden de dinlenebiliyor.

    Çocukları evde tutmanın farklı yollarını arayan aileler için BBC de bir okuma etkinliği başlatmıştı. Tom Hardy eşliğinde okuma seansları yapılan programda çocuk hikayelerini Hardy'nin sesinden dinliyoruz. Coronavirüs salgını bitene kadar ünlüleri bu şekilde ekranlarda göreceğiz gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top