Hesabım
    Megan Fox ve Josh Duhamel'lı "Think Like A Dog"dan Fragman!

    Think Like A Dog filminden fragman geldi.

    Yıldız isimler Megan Fox ve Josh Duhamel'ı bir araya getiren "Think Like A Dog"dan fragman paylaşıldı. Filmin fragmanında, köpeğinin düşüncelerini okuyabileceği bir cihaz geliştiren Oliver'ın maceralarını izliyoruz.

    If Only, 10 Things I Hate About You, Ellen gibi yapımların yönetmen koltuğunda bulunan Gil Junger yönetmenliğindeki Think Like A Dog'un konusu ise şöyle: On iki yaşındaki Oliver, bir teknoloji dâhisidir. Üzerinde çalıştığı bilimsel deneyinde işler yanlış gittiğinde, bu durum tüylü dostu Henry ile arasında telepatik bir bağlantı kurmasını sağlar. Yapılan yanlışlık sonucu iletişim kurmaya başlayan ikilinin hayatı bambaşka bir hal alır. Güçlerini birleştiren Oliver ve Henry, aile ve okulda karşılaştıkları sorunların üstesinden birlikte gelmeye çalışır.

    Komedi türündeki Think Like A Dog'un oyuncu kadrosunda Megan Fox ve Josh Duhamel'ın yanı sıra Oliver rolünde Child's Play'den tanıdığımız Gabriel Bateman, The Big Bang Theory'nin yıldızı Kunal NayyarJanet Montgomery, Julia Jones gibi isimler bulunuyor. Coronavirüs nedeniyle vizyona girmeyecek olan Think Like A Dog, 9 Haziran 2020 tarihinde dijital olarak izleyicilerine ulaşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top