Hesabım
    Josh Trank, Leonardo DiCaprio'lu "Roosevelt"in Senaryosunu Yazacak

    Josh Trank, Martin Scorsese imzalı filmin senaryosunu kaleme alacak.

    Martin Scorsese'nin The Irishman'in ardından hayata geçireceği yeni projesi Roosevelt'ten yeni detaylar geldi. Açıklananlara göre Leonardo DiCaprio başrollü filmin senaristliğini Fantastic Four'un yazarı ve yönetmeni Josh Trank üstlenecek.

    Martin Scorsese filmografisine iki yeni film ve bir diziyi daha eklemek için hazırlıklarını sürdürüyor. Leonardo DiCaprio ile birlikte hayata geçireceği bu üç projeden biri Killers of The Flower Moon, ikincisi The Devil In The White City dizisi, diğeri ise Roosevelt olacak. Amerika başkanı Theodore Roosevelt'in hikayesini beyaz perdeye taşıyacak olan Roosevelt'in senarist koltuğuna oturacak olan isim resmi olarak paylaşıldı. Roosevelt filmi 2017 yılında ilk kez duyurulmuştu. Senaryosunu ise Scott Bloom'un yazacağı söylenmişti. Ancak şimdi bu isim Josh Trank ile değiştirildi. Josh Trank'i Fantastic Four'un yanı sıra Chronicle, The Kill Point ve Capone yapımlarından tanıyoruz.

    Josh Trank, Scott Bloom'un yazdığı senaryonun üzerinden geçerek yeniden yazma sürecine girecek. Theodore Roosevelt'in Amerika başkanı olmadan önce bir süre New York valisi olarak görev yaptığı biliniyor. Başkanlığa geldiğinde ise özellikle ülkedeki ulusal parkları korumak amaçlı birçok iş yaptığı söyleniyor. Çevreyi korumak amacıyla milyonlarca dolar bağışta bulunan Leonardo DiCaprio'nun ilgisini bu durum çekmiş gibi görünüyor.

    Leonardo DiCaprio'yu son olarak Once Upon A Time In Hollywood filminde izlemiştik. Oyuncu Akademi Ödülleri'ne En İyi Erkek Oyuncu olarak aday gösterilse de, ödülü Joaquin Phoenix'e kaptırmıştı. Martin Scorsese ise The Irishman ile adaylık almıştı. Ancak hem En İyi Film, hem de En İyi Yönetmen Ödülü'nü Bong Joon Ho'ya kaptırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top