Hesabım
    Dwayne Johnson ve Emily Blunt, "Ball and Chain" Filminde Yeniden Buluşacak

    Ball and Chain filmi için hazırlıklara başlandı.

    Jungle Cruise filminin yıldız oyuncuları Dwayne Johnson ve Emily Blunt, "Ball and Chain" filminde ikinci kez bir araya gelecek. The Big Sick'in senaristi Emily V. GordonScott Lobdell imzalı çizgi romanları beyaz perdeye Ball and Chain adıyla aktaracak.

    Scott Lobdell'in yaratıcısı olduğu Ball and Chain çizgi romanları beyaz perdeye aktarılıyor. Filmin başrolleri için Jumanji serisi, G.I. Joe, Ballers, Hızlı ve Öfkeli gibi yapımların yıldız oyuncusu Dwayne Johnson ve Sessiz Bir Yer, Edge of Tomorrow, Sicario gibi yapımların başarılı oyuncusu Emily Blunt ile anlaşma sağlandı. Blunt ve Johnson, henüz vizyona girmemiş olan Jungle Cruise filminde de başrolü paylaşıyor.

    "Ball and Chain" çizgi romanları, Edgar ve Mallory Bulson çiftinin hikayesini konu ediniyor. Gürültülü bir üç yıllık evliliğin ardından ayrılma kararı alırlar. Tabii ki planladıkları şeyi yapamazlar. Kavga ettikleri sırada düşen meteor, yaydığı enerjiyle Edgar ve Mallory'de değişime yol açar. Artık süper güçleri vardır. Ancak yalnızca çift birlikteyken bu süper güçler işe yaramaktadır. Süper güçlerini kullanma ihtiyacı çiftin evliliğini ayakta tutmaya yetecek midir?

    Emily Blunt ve Dwayne Johnson'lı Ball and Chain ile birkaç farklı stüdyonun ilgilendiği söyleniyor. Bu stüdyoların arasında Johnson'ın son projesi Red Notice'ı sahiplenen Netflix de bulunuyor. Şimdilik Red Notice'ın çekimleri coronavirüs nedeniyle devam edemiyor. Ayrıca Emily Blunt'ın da vizyona girmesi gereken Sessiz Bir Yer 2 filmi bulunuyor. Film, sinemaların kapanması nedeniyle ertelemeye maruz kalmıştı. Vizyon tarihi olarak 4 Eylül 2020 işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top