Hesabım
    Andy Serkis, J.R.R. Tolkien'in "The Hobbit"ini Hayır Kurumu İçin Okuyor

    Andy Serkis, hayır kurumları için okuma etkinliğine katıldı.

    Lord of The Rings serisinin yıldız oyuncusu Andy Serkis, usta yazar J.R.R. Tolkien'in The Hobbit eserini okuma etkinliği yapıyor. 8 Mayıs'ta online olarak ulaşılabilecek okumadan elde edilen kar, hayır kurumlarına iletilecek.

    Son olarak Tom Hardy başrollü Venom 2'nin yönetmen koltuğuna oturan Andy Serkis, bir okuma etkinliği gerçekleştiriyor. Serkis, beyaz perdeye Peter Jackson tarafından uyarlanan The Hobbit kitabını okuyacak. Etkinlik tam 12 saat sürecek ve bölümler halinde yayınlanması yerine kesintisiz olarak yayınlanacak. Serkis, bu etkinliğe katılanlardan GoFundMe üzerinden yapılan bağış kampanyasına destek vermelerini istiyor. Şu anda 100.000 sterlinlik bağış hedefinin 17.000 sterlinlik kısmına, 1100 yardımsever sayesinde ulaşılmış durumda gibi görünüyor. Ulaşılan gelirin tamamı coronavirüs salgını için insanlara yardım götüren Best Beginings ve NHS'ye verilecek. Andy Serkis'in okuma seansı 8 Mayıs Cuma günü, İngiltere saatiyle sabah 10'da; ülkemiz saatiyle ise sabah 12'de başlamış olacak.

    Lord of The Rings'de Gollum, Star Wars üçlemesinde Yüce Lider Snoke, Maymunlar Cehennemi'nde Caesar olarak tanıdığımız Andy Serkis, kariyerine hem oyunculuk hem yönetmenlikle devam ediyor. Serkis, Mogli: Orman Çocuğu'nun ardından Venom: Let There Be Carnage adıyla Sony bünyesinde Marvel çizgi roman uyarlaması filmin yönetmen koltuğuna oturuyor. Ayrıca Serkis'in Breathe isimli romantik bir film denemesi de bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top