Hesabım
    Russo Kardeşler Yeni Hercules Filminden Bahsetti!

    Avengers: Endgame'in yönetmenleri yeni Herkül filminin yapımcısı olacak.

    Marvel Sinematik Evreni'nden emekli olan Joe Russo ve Anthony Russo, Disney için yeni bir live-action filminin yapımcılığını üstlenecek. Klasikleşmiş animasyon Herkül'ü hayata geçirecek olan Russo Kardeşler, film hakkında konuştu ve yeni detaylar verdi.

    Disney'in  Aslan KralLady and The TrampDumboAladdinMary Poppins gibi onlarca live-action uyarlama filmleri arasında yeni bir film eklenecek. Bu film de Herkül olacak. Filmin yapımcılığını üstlenecek olan Anthony Russo Collider'a konuştu ve Herkül'den bahsetti. Russo şu sözleri sarf etti: "Hem biz hem de çocuklarımız Herkül'ün hayranlarıyız. Ve Disney'in Herkül ile yeniden ilgilendiğini duyduk. Orijinal filme aşığız. Bu filmin yapımcılığını neden üstlenmemiz gerektiğini tartıştık ve işte buradayız. Hikaye anlatıcıları olarak her zaman masaya yeni bir şeyler koymalıyız. Birebir uyarlamamız hiç zorlayıcı değil. Bunu çoktan Marvel filmleriyle yaptık. Çizgi romanların birebir çevirisini yapmıyoruz, çünkü eğer aynısını istiyorsanız gidip çizgi romanları okursunuz. Size farklı bir hikaye veriyoruz. Sanıyorum hikayenin köklerinden beslenen bir iş yapacağız."

    Yeni Herkül filminin senaryosunu, Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in senaryosunu kaleme alan Dave Callaham yazacak. 1997 yılında bir Herkül animasyon filmi hayata geçirilmişti. Oldukça beğenilen Disney filminin yönetmenliğini Ron Clements ve John Musker üstlenmişti. Tate Donovan ise Herkül'ü seslendiren isim olmuştu. Herkül, Antik Yunan'dan ilham alınan güçlü bir karakter. Zeus'un ve bir ölümlü olan Alcmene'nin oğlu olarak tasvir edilen Herkül, filme Zeus ve Hera'nın oğlu olarak geçmiştir. Filmde Herkül'ün düşmanı, Olympus'u yerle bir etmek isteyen Hades olur. Bu durumda Herkül'ün şehri kurtararak kahramanlığını kanıtlaması gerekmektedir.

    Disney'in CEO'su Bob Chapek'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre, coronavirüs salgını nedeniyle bazı filmlerin vizyonları tamamen es geçilebilir. İleriki dönemde vizyon takviminin çok sıkışık bir hal alacağı biliniyor. Bu nedenle bazı filmler Artemis Fowl gibi Disney+'taki yerini alabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top