Hesabım
    Marc Guggenheim, Prophet Çizgi Romanını Uyarlayacak

    Image Comics'in çizgi romanı Prophet beyaz perdeye aktarılıyor.

    Arrow ve Legends of Tomorrow'un yapımcısı Marc Guggenheim'ın kaleme alacağı senaryoyla birlikte Image Comics'in Prophet çizgi romanı beyaz perdeye aktarılıyor. Studio 8'in haklarını aldığı Prophet için hazırlıklara başlandığı resmi olarak duyuruldu.

    Supergirl, Vixen, Law & Order'ın yanı sıra Arrow ve Legends of Tomorrow gibi DC çizgi roman uyarlamalarının yapımcılığını üstlenen Marc Guggenheim, yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Guggenheim, Image Comics'in çizgi roman serisi Prophet'ın senaryosunu kaleme alacak. 1992 yılında ilk kez okuyucularıyla buluşan Prophet, Rob Liefeld tarafından yazılmıştı. 1993, 1995 ve 2012 yıllarında üç ayrı seri olarak çıkan Prophet'ın son serisi Prophet: Earth War, 2016 yılında piyasaya sunulmuştu. II. Dünya Savaşı döneminde geçen hikayede John Prophet isimli evsiz bir adamın hikayesi konu ediniliyor. John, doktor Horatio Wells'in deneylerinde denek olmak üzere gönüllü olur. Wells, aslında gelecekten gelen ve DNA'yı geliştirerek insanları süper askerlere dönüştüren bir bilim adamıdır. Prophet'ın DNA'sı, şeytani amaçlara sahip olan Phillip Omen'in emrinde çalışacak şekilde, insan öldürme içgüdüsüne sahip olması üzerine değiştirilir. Bunun ardından savaşlarda silah olarak kullanılır.

    Prophet'ın yapımcılığını Hitman: Agent 47'dan tanıdığımız  Adrian Askarieh, Run All Night'tan hatırladığımız Brooklyn Weaver ve aynı zamanda Deadpool'un da yaratıcısı olan Rob Liefeld tarafından üstlenilecek. Söylenenlere göre Prophet karakterini Liefeld, Deadpool'daki Cable karakterinden ilham alarak yarattı. Filmin ne zaman hayata geçirilebileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top