Hesabım
    Josh Gad, "Geleceğe Dönüş" Ekibini Bir Araya Getirecek!

    Josh Gad, Back To The Future oyuncularıyla canlı Zoom görüşmesi yapacak.

    Ünlü komedyen Josh Gad, karantina sırasında yaptığı Zoom etkinlikleriyle ilgileri üzerine çekmeye devam ediyor. Gad, bu kez de paylaştığı bir videoyla birlikte, Geleceğe Dönüş ekibiyle bir araya geleceğini duyurdu. Etkinlik günü ise bugün!

    Geçtiğimiz hafta Steven Spielberg de dahil olmak üzere The Goonies ekibini coronavirüs sırasında yaptığı karantina programında misafir eden Josh Gad bu kez Back To The Future ekibiyle sohbet edeceği müjdesini verdi. Videoda yalnızca Lea Thompson yer alıyor. Bu durumda Marty McFly'a hayat veren Michael J. Fox ile Dr. Emmett Brown olarak akıllarımıza kazınan Christopher Lloyd'un yayında yer alıp almayacağı bir sır gibi saklanıyor. Ancak yayına katılmama ihtimalleri de bu karantina günlerinde düşük gibi görünüyor.

    Josh Gad, Back To The Future ekibini bugün, yani 11 Mayıs tarihinde programında ağırlayacak. Amerika saatiyle sabah 9 ile 12 arasında gerçekleşecek yayın, ülkemizde akşam 4 sularına denk düşüyor. Robert Zemeckis'in efsanevi üçlemesi Back To The Future, gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmleri arasında yer alıyor. Zemeckis'in söylediklerine göre, o hayatta kaldığı sürece filmlerin tekrar çekildiğini görmemiz mümkün değil. Bu da serinin hayranları için son derece sevindirici bir haber gibi görünüyor.

    Coronavirüs karantinasında Josh Gad'ın yanı sıra John Krasinski gibi isimler de online program yapmaya başladı. Son zamanlarda en çok izlenen yayınlar arasında Russo Kardeşler'in canlı yayınları bulunuyor. Ayrıca Joe ve Anthony Russo, Pizza Film School adı altında film izleme etkinliği serisi oluşturmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top