Hesabım
    Val Kilmer Neden Bir Filmden Sonra Batman Rolünü Bıraktı?

    Val Kilmer, New York Times'a açıklama yaptı.

    Usta oyuncu Val Kilmer, yıllar önce yalnızca bir filmde canlandırdığı Bruce Wayne ve Batman hakkında konuştu. Batman Forever'ın yıldızı Kilmer, neden bir filmin ardından rolünü bıraktığından bahsetti. Oyuncu, New York Times'a konuştu.

    Joel Schumacher'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ve dev bir kadroya sahip olan Batman Forever başrolüne Val Kilmer'ı yerleştirmişti. Jim Carrey, Nicole Kidman, Chris O'DonnellTommy Lee Jones gibi önemli oyuncuları barındıran Batman Forever'ın ardından Val Kilmer, bir daha herhangi bir Batman filminde rol almadı. Şimdi ise oyuncu bu konu hakkında New York Times'a açıklama yaptı. Yönetmen Schumacher, 2017 yılında konuşarak Val Kilmer'ın Batman devam filmi yerine Doctor Moreau filmiyle ilgilendiğini söylemişti. Söylenenlere göre oyuncu son dakikada Bruce Wayne'i bırakmıştı. Val Kilmer, Batman'i kimin canlandırdığının bir önemi olmadığı cevabını yıllar sonra verdi: "Bu nedenle 5-6 Batman'e sahip olmamız çok kolay oldu. Bu Batman ile alakalı değil. Batman yok. Herkes kendi kurtuluşunu bulmalı. Nasıl bir ahlakla yaşayacaksınız? Ve bu süreçte kendimi kötü hissettiğim kısım, başka birini incitmek oldu."

    Batman Forever'ın konusu ise şöyleydi: Gotham Şehri’nin Karanlık Şövalyesi, bu macerada Two Face ve Riddler adlı iki korkunç süper-suçlu’ya karşı savaşıyor. Bir yandan şehri bu iki caninin elinden kurtarmaya çalışırken bir yandan da güzel doktor Chase Meridian’a kalbini kaptırmıştır. Kötülere karşı zorlu savaşında yeni ortağı ise harika çocuk Robin’dir. 1995 yapımı bu filmden önce Michael Keaton, Bruce Wayne'i canlandırmıştı. Kilmer'dan sonra ise George ClooneyChristian Bale ve Ben Affleck rolün sahibi oldu. Son olarak ise Robert Pattinson başrollü Batman filminin üzerinde çalışmalar devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top