Hesabım
    Mary J. Blige'li Korku Filmi "Body Cam"den Fragman Geldi!

    Paramount Pictures'ın yeni filmi Body Cam'den fragman paylaşıldı.

    Paramount Pictures'ın yeni 18+ korku filmi Body Cam'den fragman paylaşıldı. Fragmanda polislere yönelik cinayetlerin ve farklı suçların işlendiğini görüyoruz. Ayrıca Nat Wolff ve Mary J. Blige polis olarak karşımıza çıkıyor.

    John Boyega'lı Imperial Dreams filmi ile ilk uzun metrajını çeken Malik Vitthal'ın yeni filmi korku türündeki Body Cam'in konusu ise şöyle: Polis memuru olan Renee, rutin bir trafik kontrolü sırasında öldürülen meslektaşının başına gelenleri araştırmaya karar verir. Cinayet ile ilgili kamera görüntülerini izleyen Renee, görüntülerle oynandığını fark eder. Polislere yönelik saldırılar gün geçtikçe daha da artınca Renee, yaşananların arkasındaki doğaüstü gücü anlamak için zamana karşı yarışır.

    Doğrudan dijital olarak 19 Mayıs tarihinde izleyici karşısına çıkacak olan Body Cam'in oyuncu kadrosunda The Umbrella Academy, Mudbound gibi yapımlardan tanıdığımız oyuncu ve 9 kez Grammy ödülü kazanan müzisyen Mary J. Blige; The Kill Team, Stella's Last Weekend, Paper Towns, Semper Fi gibi yapımlarla tanınan genç oyuncu Nat Wolff; Dream Girls, Every Thing, The Good Wife gibi yapımların başarılı ismi Anika Noni Rose; Luke Cage, Sons of Anarchy gibi aksiyonu bol yapımların tanınan yüzü Theo Rossi gibi isimler yer alıyor. Body Cam'in senaryosunu son olarak korku türündeki The Prodigy'yi kaleme alan Nicholas McCarthy ile American Soul'a imzasını atan Richmon Riedel yazdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top