Hesabım
    Josh Gad, Roland Emmerich'in "Moonfall" Filminde Başrol Olacak!

    Josh Gad, Moonfall için anlaşma imzaladı.

    Apokaliptik filmlerin usta yönetmeni Roland Emmerich, bilim kurgu türündeki "Moonfall" filminin başrolüne yerleşmesi için Josh Gad ile anlaşma imzaladı. Lionsgate bünyesinde hayata geçirilecek olan Moonfall filmi bir felaket filmi olacak.

    2012, Independence Day, GodzillaThe Day After Tomorrow gibi yapımların usta yönetmeni Roland Emmerich, bilim kurgu türündeki Moonfall filmi için Josh Gad ile anlaşma sağladı. Josh Gad, şimdilerde Youtube üzerinden yaptığı programda gündemde bulunuyor. Programında Steven Spielberg, Josh Brolin, Michael J. FoxChristopher Lloyd ve Robert Zemeckis gibi önemli isimleri ağırlıyor. 150 milyon dolarlık bütçesi bulunan filmin çekimlerine 2020 yılının ilk aylarında başlanması bekleniyordu. Ancak coronavirüs salgını prodüksiyonun önünde engel oldu.

    Josh Gad başrollü Moonfall, Ay'ın yörüngesinden çıkmasıyla başlayacak. Gizemli bir gücün Ay'ı yörüngeden çıkarması sonucunda Dünya ile çarpışma ihtimali oluşur. Josh Gad'in karakterinin adı KC Houseman olacak. Houseman önceden Ay'ın yörüngeden çıkacağını tahmin eder. Bu tahmini onu dünyadaki en önemli insanlardan biri haline getirecektir.

    Senaryo için Extinction filminin senaryosunda imzası bulunan Spenser Cohen ve 2012, Alien Predator'e Karşı, The Day After Tomorrow, M.Ö. 10.000 gibi birçok projede yönetmenle birlikte çalışan Harald Kloser'ın çalışmasının yanı sıra senaryonun gelişiminde NASA ile işbirliği yapılıyor. 2016 yılından beri Rolan Emmerich'in bu projeyi hayata geçirmeye çalıştığı bilinenler arasında yer alıyor. Emmerich, son olarak Midway isimli savaş filmini hayata geçirmişti. Her ne kadar iyi bir savaş tasviri olsa da, tamamen Amerika yanlısı bir politik görüş sergilemesiyle yalnızca Amerikan halkına hitap ettiği düşünülmüştü.

    Moonfall'un ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top