Hesabım
    Joe Hill ve Stephen King'in Throttle'ını HBO Max İçin Film Oluyor!

    Yeni bir Stephen King romanı uyarlanıyor.

    Yakın zamanda açılışını yapacak olan streaming platformu HBO Max, yeni projelerle gündeme gelmeye başladı. Stephen King ve oğlu Joe Hill'in yazarı olduğu Throttle, HBO Max'te uzun metraj film olarak yerini alacak.

    WarnerMedia'nın yeni streaming platformu projesi HBO Max, 27 Mayıs tarihinde açılışını yapacak. Ülkemizde henüz kullanıma açılamayacak olan HBO Max'in Stephen King ve Joe Hill'in yazdığı Throttle romanını uyarlayacağı açıklandı. İlk olarak 2009 yılında okuyucularıyla buluşan Throttle kitabı, bir baba ve oğulun hikayesini konu ediniyor. Baba ve oğul, bir bisiklet çetesini yönetiyordur. Amerika'nın kurak bölgelerinden birinde yaşan baba oğulun çetesi bir kamyon şoförü tarafından saldırıya uğrar. Throttle'ın ilham kaynağı söylenenlere göre Richard Mattheson'ın Duel kitabı oldu. Throttle'ın 2012 yılında bir de çizgi romanı çıkmıştı.

    Throttle kitabının film uyarlamasını kaleme alacak olan isimler The Tomorrow People, Scream, Raising Dion, Foundation gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Leigh Dana Jackson olacak. Dark City, Batman Begins, The Dark Knight, Batman V Superman gibi onlarca harika yapımda imzası bulunan David S. Goyer ise filmin yapımcılığında rol alacak.

    Son olarak Stephen King'in bir romanının daha uyarlanacağı açıklanmıştı.  Hush, Gerald's Game, The Haunting of Hill House, Doctor Sleep, Before I WakeOuija: Origin of EvilOculus gibi korku türündeki yapımlarla tanınan Mike Flanagan, Revival kitabını uzun metraj film olarak hayata geçirecek. Ayrıca Stephen King'in bu yıl okuyucularıyla buluşan The Institute romanı da bir diziye dönüştürülecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top