Hesabım
    Logan Lerman'lı "End of Sentence"tan Fragman Geldi!

    End of Sentence, izleyicileriyle buluşmaya hazır.

    Logan Lerman ve John Hawkes'ın başrolünde yer aldığı "End of Sentence"tan fragman paylaşıldı. Elfar Adalsteinsson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu End of Sentence'ın fragmanında hapishaneden yeni çıkan bir gencin babasıyla birlikte çıktığı yolculuğa tanıklık ediyoruz.

    Fury, The Perks of Being a Wallflower, Hunters gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Logan Lerman ile Winter's Bone, Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Paranoya gibi yapımların başarılı ismi John Hawkes'ın başrolünü paylaştığı End of Sentence'ın konusu ise şöyle: Sean, hapishaneden yeni çıkmış bir gençtir. Hayatında yeni bir başlangıç yapmak isteyen Sean, babasından beklenmedik bir teklif alır. Bir süre önce ölen annesi son olarak küllerinin İrlanda’da bir göle dökülmesini istemiştir. Frank, karısının son isteğini oğlu Sean ile birlikte yerine getirmek ister. İyice uzaklaştığı babası ile yolculuk yapmak istemeyen Sean, babasının istediği yere bilet alma ve bir daha birbirlerini görmeme sözü karşılığında isteğini kabul eder. Ancak bu yolculuk baba ve oğulun ilişkisinin düşündüklerinden bambaşka bir hal almasını sağlar.

    Elfar Adalsteinsson'ın yönettiği ilk uzun metraj film, End of Sentence oldu. Yönetmen daha önce What Maisie Knew filminin ve birkaç kısa filmin yapımcılığını üstlenmişti. Filmin oyuncu kadrosunda Lerman ve Hawkes'ın yanı sıra Sarah Bolger ve Ólafur Darri Ólafsson gibi isimler yer alıyor. Gravitas Ventures'ın haklarına sahip olduğu End of Sentence, ilk kez Edinburgh Film Festivali'nde gösterimi yapmıştı. Film, 29 Mayıs tarihinde dijital olarak izleyici karşısına çıkacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top