Hesabım
    "Scarface"in Yeniden Çevrimini "Luca Guadagnino" Yönetecek

    Projenin yönetmeni sonunda belli oldu

    Oscar ödülü sahibi “Call Me by Your Name” ve yeni nesil Suspiria'nın yönetmeni Luca Guadagnino, Universal Pictures için “Scarface” yeniden çevrimini yönetecek. Joel Coen ve Ethan Coen, senaryonun son versiyonunu Gareth Dunnet-Alcocer, Jonathan Herman ve Paul Attanasio'nun daha önceki taslaklarına göre  yazdılar.

    Scarface”, Dylan Clark tarafından Dylan Clark Productions adıyla üretilecek ve Scott Stuber, Marco Marabito'yla birlikte yapımcılık görevini üstlenecek. Hikaye, son olarak 1983'te Al Pacino ve Michelle Pfeiffer'in oynadığı, Brian de Palma'nın yönetmen koltuğunda oturduğu versiyonla anılıyor. Daha önce ise 1932 yapımı Howard Hawks filmi sinema tarihindeki yerini almıştı. Yeni film, hem 1932, hem de 1983 filmlerinde anlatılan çekirdek göçmen hikayesinin yeniden canlandırılması olacak ve Los Angeles'ta yaşanacak.

    Kıdemli Başkan Yardımcısı Jay Polidoro ve Geliştirme Direktörü Lexi Barta, Universal projesini denetleyecek. Guadagnino kariyerinin çoğunu prestijli filmleri yöneterek geçirdi ve bu sebeple “Scarface”i yönetmesi heyecanlandıracak bir gelişme olarak kabul ediliyor. Yönetmen, son olarak Dakota JohnsonTilda Swinton ve Chloe Moretz'in rol aldığı Amazon Studios yeniden çevrimi “Suspiria”yı çekti. Ondan önce de Akademi Ödülü kazanan drama “Call Me by Your Name”le büyük ses getirdi.

    Scarface için yakın zamanda çalışmalara başlayacak olan yönetmen, bir yandan Call Me by Your Name 2 ve Alice Braga ile Kid Cudi'nin rol aldığı HBO mini dizisi “We Are Who We Are"la meşgul durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top