Hesabım
    Netflix, Dwayne Johnson ve Emily Blunt'lı "Ball and Chain"in Haklarını Aldı!

    Ball and Chain filmi, Netflix'te gösterime girecek!

    Yıldız oyuncular Emily Blunt ve Dwayne Johnson'ı başrolüne yerleştirecek olan Ball and Chain'in hakları Netflix'e devredildi. Scott Lobdell'in yaratıcısı olduğu çizgi roman serisi Ball and Chain'in hikayesi, Emily V. Gordon tarafından uyarlanarak senaryolaştırılacak.

    Netflix, yeni bir filmin haklarını almış bulunuyor. Jumanji serisi, G.I. JoeBallersHızlı ve Öfkeli gibi yapımların yıldız oyuncusu Dwayne Johnson ve Sessiz Bir YerEdge of TomorrowSicario gibi yapımların başarılı oyuncusu Emily Blunt'ın başrolünde bulunduğu Jungle Cruise henüz vizyona girmese de, ikilinin uyumlarının göze çarpmasından dolayı yeni bir projede iki oyuncuyla birden anlaşma imzalandı. Ball and Chain çizgi roman uyarlamasının haklarını alan Netflix'ten ise şu açıklama geldi: "Dwayne ve Emily biraradayken projemiz için eşsiz gibi görünen kimyaları var. Emily V. Gordon'ın süper kahraman hikayesini gerçeğe dönüştürmek ve Ball and Chain dünyasını zirveye taşımak için mükemmel ikililer."

    "Ball and Chain" çizgi romanları, Edgar ve Mallory Bulson çiftinin hikayesini konu ediniyor. Gürültülü bir üç yıllık evliliğin ardından ayrılma kararı alırlar. Tabii ki planladıkları şeyi yapamazlar. Kavga ettikleri sırada düşen meteor, yaydığı enerjiyle Edgar ve Mallory'de değişime yol açar. Artık süper güçleri vardır. Ancak yalnızca çift birlikteyken bu süper güçler işe yaramaktadır. Süper güçlerini kullanma ihtiyacı çiftin evliliğini ayakta tutmaya yetecek midir?

    Dwayne Johnson'ın başrolünde bulunduğu Red Notice filmi de Netflix'in elinde bulunuyor. Filmin çekimleri, coronavirüs salgını nedeniyle yarıda kesilmişti. Ayrıca Emily Blunt da Sessiz Bir Yer 2'nin vizyona girmesi için hazırlıklarına devam ediyor. Sessiz Bir Yer 2, Nisan ayı içerisinde vizyona girecekken, coronavirüs nedeniyle ertelenenler arasında yer almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top