Hesabım
    Chris Miller ve Phil Lord İmzalı Astronot Filmini Yıldızı Kesin Olarak Ryan Gosling Olacak!

    Ryan Gosling'in yeni projesi kesinleşti.

    Yıldız oyuncu Ryan Gosling'in Phil Lord ve Chris Miller'ın yeni bilim kurgu filmi projesi "Project Hail Mary"nin başrolünde yer alacağı resmileşti. Andy Weir'in henüz okuyucularıyla buluşmamış olan kitabından uyarlanacak olan Project Hail Mary'de Gosling, bir astronotu canlandıracak.

    Son olarak First Man isimli Neil Armstrong biyografik filminin başrolünü üstlenen Gosling, ikinci kez bir astronot filminde rol alacak. Ancak Project Hail Mary isimli kitap henüz yayınlanmadı ve piyasaya sunulması için 2021 yılı takvimlerde işaretlendi. Kitap, bir gezegeni kurtarmak üzere görevlendirilen yalnız bir astronotun hikayesini anlatıyor. MGM'nin haklarını aldığı Project Hail Mary hakkında şirketten şu sözler geldi: "Phil ve Chris dramı, aksiyonu ve mizahı dengede tutma konusundaki üstün yetenekleriyle bu projeyi devralmak için mükemmel yönetmenler. Amy (Pascal) Ryan (Gosling), Ken (Kao), Andy (Weir) ve Aditya (Sood) ile birlikte filmi beyaz perdede hayata geçirecekleri için çok heyecanlıyız."

    Chris Miller ve Phil Lord, başka bir Andy Weir romanı olan Artemis'i de hayata geçirmek için hazırlanıyor. Ay'da bulunan tek şehir Artemis'te kaçakçılık yaparak geçimini sağlamayan çalışan Jazz adlı bir kadının hikayesini anlatan “Artemis” Jazz'in hikayesini konu ediniyor.

    Miller ve Lord'u Spider-Man: Into The Spider-Verse, Köfte Yağmuru, War Machine21 Jump Street gibi yapımlardan tanıyoruz. Ryan Gosling ise son olarak Damien Chazelle'in First Man filminde rol almış ve film, En İyi Görsel Efekt kategorisinde Oscar sahibi olmuştu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top