Hesabım
    Lilly Wachowski'den Elon Musk'a "Matrix" Tepkisi!

    Lilly Wachowski, sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Matrix serisinin yönetmen koltuğuna oturan Wachowski Kardeşler'den Lilly Wachowski, geçtiğimiz gün Elon Musk ve Ivanka Trump'a verdiği tepki ile gündeme oturdu. Elon Musk'ın Matrix'e gönderme yapması ve Ivanka Trump'ın buna cevap vermesi ortalığı karıştırdı.

    Keanu ReevesCarrie Anne Moss ve Laurence Fishburne'ün başrolünü üstlendiği Matrix serisi, yıllar sonra yeniden gündeme oturdu. Matrix 4'ün hazırlıkları tam hızıyla devam ederken ve çekimlere devam edilebilmesi için gün sayılırken, sosyal medyada orijinal Matrix serisi ile ilgili olay çıktı. Elon Musk, Matrix'teki kırmızı ve mavi hap sahnesine sosyal medya üzerinden gönderme yaptı. Sahnede Morpheus Neo'ya mavi ya da kırmızı hapı alma seçeneği sunuyordu. Mavi hap, Matrix hakkındaki her şeyi unutmaya, kırmızı hap ise Matrix hakkındaki gerçeği öğrenme imkanı tanıyacaktı. Musk ise "Kırmızı hapı al" sözlerini Twitter'da paylaştı. Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ise "Çoktan alındı!" sözleriyle Musk'a cevap verdi. Ancak yönetmen Lilly Wachowski'nin ikiliye sözleri sert oldu.

    Yönetmen Lilly Wachowski trans bir birey olarak aktivist kimliğiyle birçok projede yer alıyor. Ancak Trump'ın LGBTQ+ bireyleri yasalardan dışlayıcı ve kanun önündeki eşitliklerini bozucu yasaların çıkmasına yardım ettiği biliniyor. Ayrıca LGBTQ+ bireylerin orduya girmesinin önüne de engel konulmuş bulunuyor. Bu nedenle Wachowski ve Trump ailesi tamamen farklı kutuplarda yer alıyor.

    Matrix 4 filminin çekimleri coronavirüs salgınının patlak vermesinden hemen önce tüm hızıyla yapılıyordu. Ancak birkaç haftalık ara verilmesine karar verildi. Yapılan son açıklamalara göre Temmuz ayı içerisinde sete dönüş yapılacak. Eğer her şey yolunda gider ve yaşam normale dönerse Matrix 4, 21 Mayıs 2021'de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top