Hesabım
    Edgar Ramirez Başrollü "The Last Days of American Crime"dan Fragman!

    Netflix filmi The Last Days of American Crime'ın fragmanı resmi olarak yayınlandı.

    Edgar RamirezMichael Pitt ve Anna Brewster'ın başrolünü paylaştığı "The Last Days of American Crime"dan fragman paylaşıldı. Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak olan filmin fragmanında Amerika sokaklarını suçluların sardığını görüyoruz. Hükümet onlara karşı bir silah geliştirmiştir ve bu silah ile tüm suçlular etkisiz hale getirilecektir. Ancak bir grup hırsız, hükümetin silahını onlara karşı kullanmakta kararlıdır.

    Takip: İstanbul, Kolombiyalı: İntikam Meleği, ExitTaşıyıcı 3 gibi yapımların yönetmenliğini üstlenmesiyle tanınan Olivier Megaton'un yönetmen koltuğuna oturduğu The Last Days of American Crime, Rick Remender ve Gregg Tochini'nin aynı isimli grafik romanından uyarlandı. Film, benzeri görülmemiş soygun planını konu ediyor. Çok uzak olmayan bir gelecekte ABD hükümeti, suçun tam anlamıyla ortadan kalmasını sağlayacak bir plan üzerinde çalışmaktadır. Bu amaçla, insanların yasa dışı eylemlerde bulunmasını imkansız hale getirecek sinyal yayan bir teknoloji geliştirilir. Bu sırada azılı bir soyguncu, bir daha soygun yapmasına gerek kalmadan uzak bir adada rahatça yaşamını sağlayacak kadar gelir elde edebileceği son bir soygunun hazırlığı içerisindedir. Hükümetin planından haberdar olan soyguncu, teknoloji devreye girmeden önce soygununu gerçekleştirmek zorunda kalır.

    Netflix'te yayınlanacak olan The Last Days of American Crime'ın oyuncu kadrosunda American Crime Story ve Carlos ile Golden Globe ve Emmy'ye aday gösterilen Edgar Ramirez; Funny Games, Seven Psychopaths, The Dreamers, I Origins gibi yapımların yıldızı Michael Pitt; Versailles, Star Wars: Force Awakens gibi yapımlardan tanıdığımız Anna Brewster; Sharlto CopleyTamer Burjaq gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu kitaptan uyarlayan isim ise Oblivion, November Man gibi yapımların başarılı senaristi Karl Gajdusek oldu.

    The Last Days of American Crime'ın Netflix'teki izleyicileriyle 5 Haziran'da buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top