Hesabım
    Sundance Filmi "Miss Juneteenth"ten Fragman Geldi!

    Dünya prömiyerini Sundance'te yapan Miss Juneteenth'in fragmanı paylaşıldı.

    Channing Godfrey Peoples'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Miss Juneteenth"ten fragman paylaşıldı. Nicole BeharieKendrick Sampson ve Alexis Chikaeze başrollü filmin fragmanında yalnız bir anne ve ergenliğe adım atmış asi kızının hikayesine tanıklık ediyor ve anne kız çatışmasının arasında kalıyoruz.

    Geçtiğimiz yıl Sundance Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan, Büyük Jüri Ödülü adayı olan ve eleştirmenlerden beğeni toplayan dram türündeki Miss Juneteenth'in konusu ise şöyle: Bekar bir anne olan Turquoise, asi genç kızı Kai’yi tek başına büyütmeye çalışır. Eski bir güzellik kraliçesi olan Turquoise’ın hayatı, kendisine verilen unvan kadar iyi gitmez. Hayatında birçok hata yapan Turquoise, bunlardan ders alarak hatalarını telafi etmeye çalışır. Turquoise istemese de kızı Kai tıpkı annesi gibi Miss Juneteenth yarışmasına katılmaya karar verir. Turquoise, kızının yaptığı hataları tekrarlamasını önlemek için onu yarışmaya kendi hazırlar.

    Queen Sugar, Red, Carry Me Home gibi yapımlarla tanınan ve ilk uzun metraj filmini yöneten Channing Godfrey Peoples'ın yönetmenliğini üstlendiği Miss Juneteenth'in oyuncu kadrosunda Shame, 42, American Violet gibi yapımlarla tanınan Nicole Beharie; How To Get Away With Murder, The Vampire Diaries yapımlarında karşımıza çıkan Kendrick Sampson ve ilk kez bir filmde rol alan Alexis Chikaaze'nin yanı sıra Lori Hayes, Akron WatsonLiz Mikel gibi isimler bulunuyor.

    İlk fragmanı resmi olarak paylaşılan Miss Juneteenth'in izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top