Hesabım
    Jackpot: Marc Guggenheim, Yeni Bir Spider-Man Evreni Filmini Yazacak

    Marc Guggenheim, Sony ile Jackpot iş birliğine gidiyor.

    Sony, Marvel çizgi romanlarıyla yeni bir süper kahraman evreni yaratma çalışmalarına devam ediyor. Açıklananlara göre Arrow ve Legends of Tomorrow ile tanınan Marc Guggenheim, Örümcek Adam evrenine ait bir kahraman filmi için senaryo kaleme alıyor! Bu kahraman ise Jackpot oluyor.

    Marvel çizgi roman dünyasının güçlü kadın kahramanlarından Jackpot, sinemaya aktarılıyor. Spider-Man çizgi romanlarında ortaya çıkan ve bu evrene dahil olan Jackpot'un film uyarlamasını Marc Guggenheim senaryolaştıracak. Guggenheim'ı Arrow, Legends of Tomorrow, Supergirl, Vixen, Flashforward gibi yapımlardan yapımcı ve senarist kimliğiyle tanıyoruz.

    Çizgi roman kahramanı Jackpot, ilk kez 2007 yılında Spider-Man: Swing Shift çizgi romanının Brand New Day bölümünde görüldü. Jackpot'un gerçek kimliği olan Sara Ehret, parkinson hastalığına tedavi bulmaya çalışan hamile bir bilim insanıdır. Çalışması sırasında kaza sonucu Lot 777 virüsüne maruz kalır. Bunun sonucunda Sara'nın DNA'ları yenilenir ve 4 ay boyunca komada kalır. Uyandığında Sara çocuğunu doğurmuştur ve bebekte hiçbir olumsuz belirti yoktur. Ancak Sara'nın artık insan üstü güçleri vardır. Hükümet onu yasalar çerçevesinde kahraman ilan eder ve kullanmaya başlar. Sara, ailesinin güvenliğini sağlamak için hükümet ile olan iş birliğinden vazgeçer. Onun yerine Alana Jacobson, Jackpot olur. Ama Alana, Spider-Man'e yardım ederken ölür. Şimdi ise Sara'nın Jackpot kimliğini yeniden alması gerekmektedir.

    Sony, Tom Holland'lı Spider-Man filmlerini Marvel ile yapılacak son ortaklığın ardından kendi evrenine aktaracak. Marvel'dan bağımsız olan bu evrende Venom: Let There Be Carnage, Morbius ve muhtemel bir Madame Web filmi bulunuyor. Şimdi ise Jackpot bu kahramanlar arasına eklendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top