Hesabım
    Tom Cruise'u Uzaya Götürecek olan Filmi Doug Liman Yönetecek!

    Tom Cruise ve Doug Liman, anlaşmaya vardı!

    Uzayda film çekebilmek için çalışmalara başlayan Tom Cruise'un başrolünde yer alacağı bilim kurgu filmini Doug Liman'ın yöneteceği resmi olarak açıklandı. NASA ve Elon Musk'ın Space X'inin dahil olduğu bilim kurgu filmi için harekete geçiliyor!

    Yıldız oyuncu Tom Cruise, bugüne kadar Hollywood'un denemediği bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Uzay istasyonunda çekilecek olan bir bilim kurgu filmi için çalışmalara başlandı. Henüz adı belli olmayan filmin yönetmenliğini, Cruise ile birlikte Edge of Tomorrow'da çalışan Doug Liman üstlenecek. Liman'ı aynı zamanda The Bourne Identity, Fair Game, Mr. and Mrs. Smith, Swingers gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Tom Cruise başrollü bilim kurgu filminin adı, stüdyosu, konusu da dahil olmak üzere hiçbir detayı bilinmiyor. Ancak tek bilinen şey, Cruise'un proje için Elon Musk ile birlikte çalışmaya başladığı. Film için Space X ve NASA ile iş birliğine giden Cruise, gerçekten uzayda kurulan setle film çekmek istiyor. Uzay boşluğunda çekmek istediği filmin Mission Impossible ya da oyuncunun bilinen herhangi bir filmiyle ilişkili olmadığı söyleniyor. Bir diğer akılları kurcalayan konu ise Tom Cruise'un tamamen kapalı bir sette başarılı olup olamayacağı. Mission Impossible ya da Edge of Tomorrow gibi yapımlar, Cruise'un genellikle koşuşturmaca içerisinde olduğu ve uzak kadrajlarla çekimleri yapılan filmler olmuştu. Uzayda çekilecek olan filmde ise Cruise'un oyunculuğunu konuşturması gerekecek.

    Doug Liman aynı zamanda Edge of Tomorrow devam filminin üzerinde de çalışıyor. Live Die Repeat and Repeat adını alan filmin senaryosu şu anda yazım aşamasında. Cruise'un başrolünde bulunduğu Mission Impossible 7 filminin çekimlerine yakın zamanda devam edilmesi umut ediliyor. Sete, coronavirüs salgınının patlak vermesiyle ara verilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top