Hesabım
    Josh Gad, Tom Hanks'li "Splash" Ekibiyle Karantinada Buluştu!

    Splash oyuncu kadrosu, Josh Gad'in programına konuk oldu.

    Coronavirüs salgını ile birlikte online olarak program yapmaya başlayan Josh Gad'ın bu haftaki konuğu Splash film ekibi oldu. Programa katılan ekibe usta oyuncu Tom Hanks ve filmde ona başrolde eşlik eden Daryl Hannah da dahil oldu.

    Karantina süresince son üç haftadır gerçekleştirdiği yayınları paylaşan Josh Gad'ın bu haftaki misafirleri, Splash film ekibi oldu. Gad, ilk haftasında Steven Spielberg ve Josh Brolin'in dahil olduğıu The Goonies ekibini; geçtiğimiz hafta ise Christopher LloydMichael J. Fox ve Robert Zemeckis'li Geleceğe Dönüş ekibini programında ağırlamıştı.

    Ron Howard'ın yönetmenliğini üstlendiği fantastik türdeki romantik film Splash, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyanın gündemine düşmüştü. Bunun nedeni ise platformda filmi izleyicileriyle buluşturan Disney+'ın Splash'e sansür uygulaması olmuştu. Daryl Hannah'nın denize doğru çıplak bir şekilde koşma sahnesi sansürlenmiş ve Hannah'ya bir kürk giydirilmişti. Josh Gad da Reunited Apart programında buluşan ekip, çekimlerden bahsederek izleyicileri eski günlere götürdü. Daryl Hannah programda film hakkında şu sözleri sarf etti: "Çok korkmuştum, çünkü 21 - 22 yaşlarımd olmama rağmen hala bir erkek arkadaşım olmamıştı. Öpüşme sahnesinden çok korkmuştum." Denizaltı çekimleri hakkında ise şu sözleri ekledi: "Tom ve benim maskelerimiz yoktu, yani gerçekten göremiyorduk. Nokta atışı olduğunu ya da kaçırdığımızı anlayıp anlamamamız işaret veriyorduk."

    Splash'in konusu şöyleydi: Sekiz yaşındaki Allen (Tom Hanks), ailesiyle okyanus kenarında bir tatile çıkar. Tekne gezisine çıktıkları bir gün okyanusun derin sularının dibinde bir hareket farkeder. Yüzme bilmediği halde suya atlar ve suyun dibinde bir kızla karşılaşır, el ele tutuşurlar ve aralarında bir bağ oluşur. Teknedekiler Allen'ı kurtarırlar ve kimse sudaki kızı görmemiştir. Bu bir deniz kızıdır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top