Hesabım
    James Gunn, Yeni Suicide Squad Tartışmaları Hakkında Konuştu

    James Gunn, David Ayer ve Warner Bros'un kararlarına saygı duyacağını açıkladı.

    The Suicide Squad filminin çekimlerini tamamlayan James Gunn, HBO Max'te David Ayer'li Suicide Squad'ın yönetmen kurgusuyla HBO Max'te yayınlanma ihtimali hakkında konuştu. Gunn, bu konuda Warner Bros ya da David Ayer ile bir sorunu olmadığını belirtti.

    Son bir yılını Disney ile büyük bir karmaşanın içerisinde geçiren Galaksinin Koruyucuları yönetmeni James Gunn, The Suicide Squad ile Warner Bros bünyesine geçmişti. Önce Disney ile yollarını ayıran Gunn, bir süre sonra yeniden Guardians of The Galaxy 3 yönetmenliği için işe alınmıştı. Bu sırada DC'de de işler son derece karıştı. Justice League'in ve birçok DC filminin yönetmeni Zack Snyder, Justice League'in yönetmen kurgulu versiyonunun yayınlanması için aylarca büyük çaba sarf etti. Sonunda da yeni açılan HBO Max platformunda filminin kendi versiyonunun yayınlanacağı haberi geldi. Bunun ardından filmi pek de beğenilmeyen David Ayer'in yönetmen kurgulu Suicide Squad'ının yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusu akıllara geldi.

    David Ayer, bu soru üzerine kendi Suicide Squad versiyonunun hiçbir zaman görülmediğini, yapacağı kurgunun tamamlanmasının kolay olacağını, Warner versiyonunun çok yorucu olduğunu belirtti. Tabii tüm bunlar The Suicide Squad'ın yönetmeni James Gunn'ın kulağına götürüldü. Gunn'a "David Ayer'in Suicide Squad kurgusunun yayınlanmasına karşı olur muydunuz? Sizce bu sizin filminizi baltalar mı? Yoksa sizin filminize olan ilgili artırır ya da hiç etki yapmaz mı?" sorusu yöneltildi. Gunn ise "David Ayer ve Warner Bros ne yayınlamak isterse istesin bununla bir sorunum olmazdı." yanıtını verdi.

    Her türlü durumda David Ayer'in Suicide Squad'ının sevilmediği ve Gunn'ın filminin merakla beklendiği biliniyor. Ayer'e aradan yıllar geçmesine rağmen, hala sosyal medya üzerinden eleştiriler geliyor. Eğer coronavirüs salgınının gerektirdiği değişikliklerden etkilenmezse Gunn'ın The Suicide Squad'ı 6 Ağustos 2021'de vizyona girecek. Zack Snyder'ın Justice League versiyonu ise 2021 yılı içerisinde HBO Max'te olacak. Ancak WarnerMedia bunun için büyük bir masrafın altına girecek ve uzun bir çalışma sürdürmesi gerekecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top