Hesabım
    James Mangold'lu "Indiana Jones 5"ten Yeni Gelişmeler Var!

    Yapımcı Frank Marshall, Indiana Jones 5 hakkında konuştu.

    Indiana Jones 5'in yapımcısı Frank Marshall, James Mangold'un yönetmen koltuğuna oturacağı film hakkında konuştu. Marshall, Steven Spielberg'ün yerine yönetmen koltuğuna geçen Mangold'un ve coronavirüs salgınının ardından yaşanan gelişmeleri aktardı.

    Beyaz perdenin en ikonik karakterlerinden birine neredeyse 40 yıldır ev sahipliği yapan Indiana Jones serisi, yeni bir filmle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Star Wars filmlerinin de yıldız oyuncusu olan Harrison Ford'un başrolünde bulunduğu Indiana Jones 5, geçtiğimiz haftalarda yönetmen değişikliğine gitti. Steven Spielberg'ün yaratıcısı olduğu seri, artık Ford V. Ferrari, Logan gibi Oscar adaylığı getiren başarılı yapımların yönetmeni James Mangold'un eline geçti. Bu sırada da yaşanan yeni gelişmeler gündeme geldi. Yapımcı Frank Marshall filmin hangi noktada olduğunu anlattı.

    Collider ile olan röportajında Steven Spielberg'ün yapımcı olarak kalacağını söyleyen Frank Marshall şu sözleri sarf etti: "Bir numaralı konu oyuncuların, set ekibinin yani herkesin güvende olması. Sağlık uzmanlarından, stüdyolardan ve sektörün diğer kısımlarından yavaş yavaş gelen yeni kurallara bakıyoruz. Her şeyle iş birliği içerisinde olmaya çalışıyoruz, böylece ilerleyebilir ve güvende kalabiliriz. Bu durumun bazı şeyleri yavaşlatacağı ortada. İşimizi düzenlemeye çalışıyoruz. Örneğin bir süreliğine çok kalabalık sahneler görmeyeceksiniz. Yemek servisi olmayacak. Belki de bu insanların fit kalması için iyi bir şeydir. Hedef şu anda hareketli. İşe dönebilmek ve güvenli olmak konusunda çözüme ulaşmak için birçok insan çalışıyor."

    Frank Marshall ayrıca başka bir filmden daha bahsetti. Bu konuşmalara göre Matt Damon'ın başrolünde bulunduğu Jason Bourne serisi farklı bir oyuncuyla yeniden çekilebilir. Bunu birkaç yıl önce Jeremy Renner ile denemişler, ancak izleyicilerden çok olumlu tepkiler alamamışlardı.

    Indiana Jones 5'in orijinal vizyon tarihi 19 Temmuz 2019'du. Bu tarih değiştirilerek 9 Temmuz 2021 seçilmişti. Şimdi ise son tarih olarak 22 Temmuz 2022 belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top