Hesabım
    Henry Cavill, Superman Rolüne Dönmek İçin Görüşmeler Yapıyor!

    Henry Cavill, yeniden Superman olacak mı?

    DC Evreni'nin yıldız oyuncularından Henry Cavill'ın Superman rolüne geri dönmesi için görüşmelere başlandı. Daha önce Superman karakteriyle üç filmde rol alan Cavill, yeni bir filmle bir kez daha karşımıza çıkabilir.

    Warner Bros ile Henry Cavill, yollarını 2018 yılında ayırmıştı. Hatta yerine Michael B. Jordan'ın geçecek olması gündeme gelmişti. Bu sırada Cavill, rolden ümidini kesmediğini belirtmişti. Henry Cavill, kendisi ile yeniden çalışıp çalışılmayacağını bilmiyorken, Jordan'ın olaydan hiçbir şekilde haberi yoktu. Cavill'ın geri dönmeyecek olması şüpheleri, DC'nin oyuncu değişikliği konusunda cesur davranmasına da dayanıyordu. Ancak yapılan yeni açıklamalara göre, yeni bir film için Henry Cavill ile Superman için görüşmeler yapılıyor.

    Mission Impossible Fallout, UNCLEThe Witcher gibi yapımların yıldız oyuncusu Henry Cavill'ı ilk kez DC Evreni'nde Man of Steel filmiyle izlemiştik. Zack Snyder ile o zamanlardan itibaren çalışmaya başlayan Warner Bros, Batman V. Superman ve Justice League filmlerinde de Snyder ve Cavill ikilisini bir araya getirmişti. Ancak DC son zamanlarda parçalanma yolunda ilerliyor. Ben Affleck'in Batman rolünü bırakması ve yerine Robert Pattinson'ın geçmesi işleri karıştıracak gibi görünüyor. Eğer Pattinson'ın The Batman'i 80'li 90'lı yıllarda geçerse, Batman ve Superman'in bir daha hangi koşullarda aynı evrende yer alabileceği tartışılıyor. Diğer yandan evren Shazam, Wonder Woman, Aquaman, Black AdamThe Flash gibi kahramanlarla yoluna devam ediyor.

    Cavill'ın rol aldığı son DC filmi Justice League, hala gündemde kendine yer buluyor. Zack Snyder'ın projeyi tamamlayamadan işini Joss Whedon'a devretmek zorunda kalması, filmi farklı bir yola sürüklemişti. Ancak Snyder bu durumdan hiç memnun değildi. Şimdilerde ise Justice League'in Snyder versiyonunun HBO Max'te yayınlanacak olması konuşuluyor. Filmi 2021 yılı içerisinde izlemiş olacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top