Hesabım
    Simon Kinberg, "X-Men: Dark Phoenix"in Uzun Versiyonu Olmadığını Söylüyor

    Simon Kinberg de yönetmen kurgusu akımına katıldı.

    X-Men: Dark Phoenix filminin yönetmen koltuğuna oturan Simon Kinberg, filminin uzun bir versiyonu olmadığını açıkladı. Zack Snyder'ın Justice League filmini kendi versiyonuyla yayınlatma kararı başarısından sonra gözler Simon Kinberg ve Dark Phoenix'e çevrildi.

    20th Fox Century'nin bünyesinde izleyicileriyle buluşan son X-Men filmi olan Dark Phoenix, X-Men evrenine pek de iyi bir veda filmi olmamıştı. Fox'un tamamen Disney'e geçmesiyle birlikte, X-Men'in hakları da geleceği belirsiz bir şekilde Disney'e aktarılmış oldu. Fox bünyesinde yapılan filmlerdeki herhangi bir karakteri yeniden sinemada görüp görmeyeceğimiz ise bilinmiyor. Diğer yandan son günlerde DC filmlerinin yönetmenlerin kendi kurgularını yaptıkları versiyonlarının yayınlanacağı konuşuluyor. Zack Snyder'ın Justice League'de ipleri Joss Whedon'a devretmesinden sonra hiç istemediği bir filmin ortaya çıkması, Snyder'ın aylarca süren bir destek kampanyasına sürüklemişti. Yönetmenin tek amacı Justice League'in yönetmen versiyonunun yayınlanması olmuştu ve sonunda hedefine ulaştı. HBO Max, Snyder'ın esas filmini WarnerMedia'nın milyonlarca dolarlık çalışmasının ardından yayınlayacak. Bir diğer konuşulan isim de David Ayer ve filmi Suicide Squad oldu. Ayer'in kendi kurguladığı Suicide Squad için Warner Bros'un bir yük altına daha girmeyi kabul edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

    Marvel çizgi romanlarının en sevilmeyen uyarlamalarından biri olan X-Men: Dark Phoenix'in de farklı bir yönetmen versiyonunun olması umut ediliyordu. Ancak Kinberg yayınlanan filmin tamamen kendi işi olduğunu şu sözlerle açıkladı: "Çektiğimiz başka sahneler de var. Tıpkı Days of The Future Past'te çekilenler ve sonunda kullanılmayanlar gibi. Film için çektiğimiz ve sinemada gösterilen sondan daha farklı olan bir son var. Gösterime sunma kısmında, bu sahneleri yalnızca birleştiremeyiz. Çünkü görsel efekt, ses gibi teknik çalışmalar bu sahnelerde hiçbir zaman tamamlanmadı. Çok büyük çalışma gerektirir. Ama destek için teşekkür ederim."

    Marvel X-Men karakterlerinin yanı sıra Fantastic Four karakterleriyle de film çekmek istiyor. Ama en çok sevilen serilerden Deadpool'un devam filmi Deadpool 3 için bile çok uzak bir tarih verildi ve Marvel Sinematik Evreni'nin 4. evresinde yer almayacağı söylendi. Bu durumda X-Men ve Fantastic Four daha uzun süre bekleyebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top