Hesabım
    "Kirpi Sonic"e Devam Filmi Geliyor!

    Sonic The Hedgehog'un devamı çekilecek!

    Jim Carrey ve James Marsden'ı başrolüne yerleştiren Sonic The Hedgehog'a devam filmi geleceği resmi olarak açıklandı. Paramount Pictures, Sonic'in yaşattığı tüm zorlu sürece rağmen ikinci filmin geliştirileceğini duyurdu.

    Paramount Pictures ve Sonic'in orijinal haklarına sahip olan Japon şirket Sega Sammy'nin onayladığı bilgilere göre Kirpi Sonic filmine devam filmi geliyor. Aile boyu aksiyon ve komedi keyfi yaşatan Kirpi Sonic'in devam filmi Sonic The Hedgehog 2 için ilk filmin ekibi geri dönüyor. Kirpi Sonic 2'nin yönetmen koltuğuna bir kez daha Jeff Fowler oturacakken Pat Casey ve Joshua Miller filmin senaryosunu kaleme alacak. Tabii bu haber çok yeni olduğu için henüz oyuncu kadrosu konusunda bir gelişme yok. Henüz prodüksiyon aşamasına geçilecek kadar geliştirilmiş durumda da değil. Sonic The Hedgehog 2'nin yapımcılığını Neal H. Moritz, Toby Ascher ve Toru Nakahara üstlenerek filmin hayata geçirilmesini sağlayacaklar.

    Kirpi Sonic, geçtiğimiz yıl olay yaratmıştı. Video oyunlarından ve çizgi filmlerden filme aktarılan karakterin tasarımı pek de beklenildiği gibi değildi. Oyun karakteri gibi görünmüyor, insan uzuvları taşıyordu. Bu nedenle Jeff Fowler, tekrardan ekibiyle birlikte karakterin üzerinde aylarca çalışarak Sonic'i yeniden tasarladı. Sonic The Hedgehog, Şubat ayında vizyona girdi ve film dünya çapında 306,766,470$ gişe hasılatına ulaştı.

    Sonic The Hedgehog'un konusu ise şöyleydi: Kirpi Sonic, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top