Hesabım
    Awkwafina ve Karen Gillan Aksiyon Komedi Filmi "Shelly"de Başrol

    Shelly filmi başrolüne Awkwafina ve Karen Gillan'ı yerleştirdi.

    Jumanji: Yeni Seviye'nin yıldız oyuncuları Awkwafina ve Karen Gillan "Shelly" filminde bir kez daha buluşacak. Aksiyon ve komedi türlerinde olması planlanan Shelly, başrolüne Awkwafina ve Gillan'ı yerleştiriyor. Shelly karakterine ise doğrudan Awkwafina hayat verecek.

    Deadline'ın haberine göre aksiyon komedi türündeki "Shelly" filmi için harekete geçildi. Galaksinin Koruyucuları serisi, Vahşetin ÇağrısıAll Creatures Here Below gibi yapımların yıldız oyuncusu Karen Gillan ve Ocean's EightCrazy Rich Asians gibi filmlerle çıkış yapan, The Farewell ile Golden Globe Ödülü'ne layık görülen Awkwafina, Shelly filminin başrol oyuncuları olacak. İkili daha önce Jumanji: The Next Level filminde bir araya gelmişti.

    Shelly, karakterlerin 10 yıl kadar önce yaşadıklarına gidiyor ve utanç verici bir hikayeyi günümüze taşıyor. Shelly Wheeler, utanç verici bir okul hayatının ardından mezuniyet balosundan sonra bulundukları şehri terk eder ve yıllar içerisinde taş kalpli bir kadına dönüşür. Ancak yıllar sonra karşısına okulda ona işkence eden Dianna Park çıkacaktır. Shelly bu fırsatı kaçırmak istemez ve ondan intikam almayı hedef seçer. Ancak Dianna garip bir şekilde Shelly ile arkadaş olur. Dianna'nın peşine bu sırada kiralık katil düşer ve Shelly kendini bir anda eski düşman - yeni dostunu korurken bulur. Söylenenlere göre film, Barry ile Mean Girls karışımı olacak.

    Awkwafina'yı ilerleyen zamanlarda Shang-ChiThe Little Mermaid gibi filmlerde göreceğiz. Aynı zamanda müzisyen olan oyuncu, kariyerinin zirvesine doğru yaklaşıyor. Karen Gillan ise Marvel Sinematik Evreni'ndeki yerini korumaya devam ediyor. Henüz resmi açıklama gelmedi, ancak Guardians of The Galaxy 3'te görülmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top