Hesabım
    Dakota Fanning ve Evan Rachel Wood'lu "Viena and the Fantomes"dan Fragman!

    "Viena and the Fantomes"dan fragman geldi.

    Punk müzik dünyasına adım atmamıza neden olan "Viena and The Fantomes"dan fragman paylaşıldı. Dakota FanningEvan Rachel Wood ve Zoe Kravitz gibi isimleri başrolüne yerleştiren Viena and The Fantomes'un fragmanında genç bir punk müzisyeninin grubuyla birlikte seyahat etmesini izliyoruz.

    Miss Bala, Narcos gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Gerardo Naranjo'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dram türündeki romantik film Viena and The Fantomes'un konusu ise şöyle: Genç, güzel bir kadın olan Viena, bir punk grubu olan Fantomes ile birlikte yola koyulur. Konser ve partilerle dolu olan bu yolculukta, bir süre sonra alkol ve uyuşturucu hüküm sürmeye başlar. Kendi hayatta kalma yollarını bulmak zorunda olan Viena, bu süreçte kendisini grup için sahne arkasında çalışanlardan biri ve dengesiz bir grup üyesi arasındaki tehlikeli bir aşk üçgeninde sıkışmış bir halde bulur. Bu aşk üçgeni Viena’nın hayatını sorgulamasına neden olur.

    The Alienist dizisiyle başarı yakalayan ve devam dizisi Angel of Darkness için hazırlıklara başlayan Dakota Fanning, Viena and The Fantomes'un başrolünde bulunuyor. Filmde ona eşlik eden isimler arasında Westworld'ün yıldızı Evan Rachel Wood, Big Little Lies ve High Fidelity'nin başarılı ismi Zoe Kravitz, The Punisher'ın başarılı oyuncusu Jon Bernthal, Olivia Luccardi, Caleb Landry JonesJeremy Allen White gibi ünlü oyuncular bulunuyor.

    Viena and The Fantomes 30 Haziran'da online olarak izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top